• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2020

17:20

(FOTO) ZVEZDA OSTAJE BEZ DEFANZIVCA! Ljubimac navijača NAJAVIO ODLAZAK sa Marakane?

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA OSTAJE BEZ DEFANZIVCA! Ljubimac navijača NAJAVIO ODLAZAK sa Marakane?

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda sprema se za buran period koji ih čeka u narednih mesec dana. Odlasci sa Marakane su neminovni, a prvi koji bi mogao da napusti tabor šampiona Srbije jeste ljubimac navijača Miloš Degenek

 

Štoper koji je imao ozbiljne zasluge za plasman u Ligu šampiona, kako 2018. tako i 2019. godine, podelio je fotografiju na Instagramu koja je navijače naterala da pomisle da je došlo vreme za rastanak.

(FOTO) ZVEZDA SVE BLIŽA OGROMNOM POJAČANJU! Vezistu odao JEDAN POTEZ, da li ovo znači da stiže na Marakanu?

Degenek je poznat kao neko ko preko društvenih mreža ume da poruči bitne informacije, kao što je nagovestio povratak u Zvezdu prošle godine, tako je i sada jasno da se iza njegove objave krije nešto bitno.

Foto: Instagram/printscreen

Naročito, ako se uzme u obzir da mu je objavu prokomentarisao brat Đorđe koji je poručio: "Gde god da si, uvek si najjači". 

Pominjalo se interesovanje Spartaka iz Moskve i još nekih klubova iz Azije, a videćemo da li će ovog leta Degenek po drugi put napustiti redove šampiona države.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Uzmu ga pa ga prodaju pa ga ponovo kupe pa ga opet prodaju kao da je roba a ne covek i to da ga pozelis , igracina velika i da sam la Degenek poslao bi u p.m. ovu upravu i nikada vise ne bih otvorio vrsta C. Zvezde. Znam da se mora prodati, ali postoji valjda i nesto sto moras cijeniti i vrednovati. On je oslonac i ovako slabe odbrane. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija