• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2020

16:10

MAKEDU ZNAM KAO KLINCA IZ JUNAJTEDA! Stanković govorio o potencijalnom pojačanju, Kangi, Kataiju...

Crvena zvezda

MAKEDU ZNAM KAO KLINCA IZ JUNAJTEDA! Stanković govorio o potencijalnom pojačanju, Kangi, Kataiju...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je o potencijalnom pojačanju crveno-belih, napadaču Federiku Makedi

Crvena zvezda je navodno krenula svim silama ka Makedi, ali je Stanković ostao uzdržan. Sa osmehom na licu.

ZVEZDA POJAČALA PONUDU ZA ITALIJANA! Crveno-beli na korak do OGROMNOG pojačanja!

- Makedu sam ispratio u Junajtedu. Tada je bio klinac. Odigrao je dobro u Panatinaikosu. Ja sam u kontaktu stalno sa ljudima iz kluba. Mislim iz Zvezde. Radimo na transferima. Ako bude nešto – obavestićemo vas. Ne možemo da ga sakirjemo ako bude došao - poručio je Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto

Novinare je posebno zanimalo nejgovo mišljenje o dolasku Gelora Kange, koji je nešto ranije u toku dana promovisan kao treće pojačanje ove sezone.

Nisam se čuo ni sa Milojem ni sa Grofom, video sam kroz novine šta oni misle o njemu, ja sam ga isto gledao. Veliko pojačanje za Zvezdu, ne sumnjam da će biti veliki profesionalac, jer smo mi u svlačionici već napravili i kodekse i grupu. Ja sam zadovoljan što je došao - rekao je Stanković i osvrnuo se na to kada bi Kanga trebalo da bude na raspolaganju.

- Učestvovao je u osvajanju Kupa sa sjajnom partijom, bili su mnogo zadovoljni u Sparti. On zna šta je Zvezda i očekujem da se tako i ponaša, da se što pre adaptira i na nove zahteve i na novu igru. Znam da mora da ode do Pariza, da uzme stvari i da se vrati. Rekao mi je da se odmarao 20 dana, malo je radio, testiraćemo ga da vidimo koliko je fizički spreman, malo ćemo da ga doradimo ako treba, očekujem da bude spreman ubrzo.

Foto: Starsportphoto

Stankoviću su novinari predočili problem sa pretrpanim igračkim kadrom, posebno u veznom redu.

- Od viška glava ne boli, ako je kvalitetan. Biće mnogo utakmica, krećemo od avgusta, gde ih ima 7-8, plus imamo ovo U21 pravilo, gde će mlađi počinjati, a stariji ulaziti. U kvalitetnom rosteru to nije problem, samo treba da pogodiš ko je koliko spreman. Ako su svi zdravi, to će biti slatke muke, tako da ja od toga ne bežim.

Istakao je da nije preterano brinuo o protivnicima, zna da Novi Pazar stiže sa novim timom i novim sistemom, ali da on gleda u svoje dvorište, a isti je slučaj i sa Partizanom.

Stanković je otkrio i kakva je situacija sa Aleksandrom Kataijem i istakao da neće rizikovati ukoliko postoji i najmanji potencijalni problem sa njegovim fizičkim stanjem.

- Katai je odradio mnogo jake prpreme, bio j2 25 možda i više dana na odmoru dok su se preselili iz Amerike i dok se završio transfer. On pravi razliku na terenu i u svlačionici, jedan je od lidera ekipe. Poznaje sebe i svoje telo, ako postoji mali rizik, neću rizikovati - konstatovao je trener Zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija