• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

22:35

ZVEZDA OŠTRO O POBEDI PARTIZANA U KRUŠEVCU! Žestoko pismo sa Marakane!

Crvena zvezda

ZVEZDA OŠTRO O POBEDI PARTIZANA U KRUŠEVCU! Žestoko pismo sa Marakane!

Podeli vest

Crvena zvezda uputila je otvoreno pismo Fudbalskom savezu Srbije, povodom utakmice u Kruševcu između domaćeg Napretka i Partizana

Saopštenje prenosimo u celosti:

STANKOVIĆ IMA LEK ZA NEKE STVARI: Pencilin, govorio sam mojim igračima...

- Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Krusevcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice. Zbog toga trazimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

Foto: Youtube printscreeen

Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala - piše u otvorenom pismu FK Crvena zvezda


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BANE

pre 3 godine

Vi nesto pricate kako vas nije sramota. Od kad osvajate titule sve ste namestali. A valjao vam je kad je lopta bila van metar. Cist penal. Da se zalio Napredak pa da razumem. Pokri te se usima.

Cane

pre 3 godine

Molim fss da pod hitno ekstremno oduzimanjem bodova kazni svaki klub i svakog funkcionera koji se oglasi pre zvanicnog saopstenja fss. Dosta je prepucavanja Zvezde i Partizana

dragan

pre 3 godine

Penal čist kao suza, vidi se lepo da ga je igrac Napretka vukao celo vreme za dres pa tako nije mogao da skoči.

rim2ti2ki

pre 3 godine

U potpisu Zvezdan Terzic "Badza Postenjacina"...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17