• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

03.08.2020

09:10

ZVEZDA PRED NEOBIČNIM POSLOM! Gavrić ide u Fiorentinu, crveno-belima 3.000.000 i DEFANZIVAC!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRED NEOBIČNIM POSLOM! Gavrić ide u Fiorentinu, crveno-belima 3.000.000 i DEFANZIVAC!

Podeli vest

Crveno-beli će poslati talentovanog ofanzivca Željka Gavrića u Firencu, a zauzvrat će dobiti tri miliona evra i Aleksu Terzića, kojeg su prodali Italijanima prošlog leta za 1,7 miliona evra

Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić (19) ima ponudu da nastavi karijeru u Fiorentini! Ukoliko pristane, crveno-beli će dobiti tri miliona evra odmah i levog beka Aleksu Terzića (20), saznaje Informer!

MOŽDA JE ON REŠENJE ZVEZDINIH PROBLEMA! Da li (ipak) u Benu leži spas?

Neće rate

Atalanta nudi četiri miliona evra za Gavrića, ali bi da plaća na rate, a Fiorentina nudi sva tri miliona odjednom

Izvor Informera

Klub iz Firence kupio je prošlog leta Terzića od Zvezde za 1,7 miliona evra, ali se defanzivac nije snašao u Italiji. U međuvremenu, čelnici "ljubičastih" zainteresovali su se za Gavrića, pa su crveno-belima poslali neobičnu ponudu.

BROJKA 11 UTAKMICA ODIGRAO JE ŽELJKO GAVRIĆ ZA CRVENU ZVEZDU I DAO JEDAN GOL, UZ DVE ASISTENCIJE

 

BROJKA 2 UTAKMICE ZA FIORENTINU ODIGRAO JE ALEKSA TERZIĆ PROŠLE SEZONE

Foto: Starsportphoto

Prazna kasa

Kako je objasnio naš izvor upućen u dešavanja na "Marakani", posao bi vrlo brzo mogao da bude priveden kraju.

- Fiorentina želi Željka Gavrića. Voljna je da ga plati tri miliona evra i da pošalje u Zvezdu Aleksu Terzića. Crveno-belima to odgovara jer im je potreban levi bek. Kako sad stvari stoje, već za koji dan doći će do realizacije posla - ističe naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Pre Fiorentine za Gavrića je bila zainteresovana Atalanta, koja je spremna da plati četiri miliona evra. Ipak, odgovornim ljudima sa "Marakane" nije se dopalo što novac ne bi dobili odmah nego na četiri rate.

- Ponuda Atalante od četiri miliona evra bila je primamljiva, a igraču se dopao klub. Međutim, čelnicima Zvezde se žuri da dobiju novac jer je klupska kasa prazna. Pritom je u ovom prelaznom roku samo kupovala i mora nekog da proda da bi nadoknadila troškove. Na sve to, dobila bi i levog beka. U slučaju da ode Milan Rodić, na toj poziciji ostaje samo Stefan Hajdin, a to nije igrač na kojeg može da se računa u evropskim mečevima - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Oživeće karijeru

Aleksa Terzić ima ugovor sa Fiorentinom do leta 2024. godine, ali je činjenica da tamo nije uspeo da se pokaže. U protekloj sezoni odigrao je samo dve utakmice, i to u Kupu, dok u Seriji A nije ni debitovao.

- Fiorentina ne računa na Terzića i bilo je pitanje hoće li ga prodati ili će ga poslati na pozajmicu. U Zvezdi bi mogao da oživi karijeru, pa opet da ode negde u inostranstvo na sezonu-dve. Što se Gavrića tiče, u njemu su prepoznali potencijal i veruju da bi se on snašao u Italiji - zaključio je naš izvor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija