• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

16:31

(FOTO) DA LI JE ZVEZDA "PECNULA" PARTIZAN? Crveno-beli čestitali rođendan novom pojačanju, ali jedan detalj je posebno zanimljiv!

Crvena zvezda

(FOTO) DA LI JE ZVEZDA "PECNULA" PARTIZAN? Crveno-beli čestitali rođendan novom pojačanju, ali jedan detalj je posebno zanimljiv!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda čestitao je rođendan novom igraču crveno-belih Koriju Voldenu, ali su tom prilikom "pecnuli" i večitog rivala Partizan

Tako su bar navijači Crvene zvezde i Partizana shvatili čestitku Koriju Voldenu. Naravno, nije ništa sporno u tome što su mu poslali lepe želje za rođendan, ali je jedan deo čestitke naljutio navijače Partizana.

(FOTO) NAPRED ZVEZDA, SAMO NAPRED ZVEZDA! Novo pojačanje PARTIZANA razbesnelo navijače, JAVNO PODRŽAO VEČITOG RIVALA!

- Prvotimac Crvene zvezde mts Kori Volden danas proslavlja 28. rođendan. Koriju želimo puno sreće i uspeha u prvoj evroligaškoj sezoni u karijeri - piše u poruci Zvezde.

Upravo deo za "prvu evroligašku sezonu" shvaćen je od strane navijača kao provokacija crno-belima koji su žarko želeli da ove godine igraju elitno takmičenje i bili na putu da to i ostvare, ali ih je prekid sezone u tome omeo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija