• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

16:10

"ATOMSKI MRAV" PONOVO NA MARAKANI? Evo šta o tome kažu iz Zvezde!

Crvena zvezda

"ATOMSKI MRAV" PONOVO NA MARAKANI? Evo šta o tome kažu iz Zvezde!

Podeli vest

Kao grom iz vedra neba ove subote se pojavila vest da Crvena zvezda želi da vrati Srđana Plavšića što je za češke medije potvrdio agent mladog fudbalera. Međutim, u Ljutice Bogdana kažu da od toga nema ništa

 

Iz Zvezde smo dobili odgovor da u ovom trenutku nije realno da Srđan Plavšić pojača redove šampiona Srbije jer je na pozicija već popunjena.

PRAVO NIOTKUDA! JOŠ JEDAN POVRATNIK NA MARAKANI! Crveno-beli krenuli po pojačanje, agent potvrdio: U PREGOVORIMA SMO!

Istina, crveno-beli imaju i više nego dovoljno igrača na poziciji koju pokriva nekadašnji mladi reprezentativac Srbije. Na desnoj strani su Spiridonović, Ben, Radulović i prekobrojni Garsija, a na levoj Katai, Gavrić, Simić, dok se među krila može svrstati i Aleksa Vukanović.

Foto: Starsportphoto

Zvezdi je, pre svega, prioritet da smanji igrači kadar i to upravo na pomenutoj poziciji. Uveliko se traga za klubom koji bi kupio Matea Garsiju.

Već smo pisali o tome da je primarna želja šampiona Srbije napadač, a tu poziciji popuniće Federiko Makeda, a nakon toga ukoliko ode Miloš Degenek krenuće se u operaciju pod nazivom "Branislav Ivanović".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija