• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

21:57

ZVEZDA SAZNALA POTENCIJALNE RIVALE U DRUGOM KOLU! Crveno-beli po svaku cenu žele da izbegnu JEDNOG PROTIVNIKA!

Crvena zvezda

ZVEZDA SAZNALA POTENCIJALNE RIVALE U DRUGOM KOLU! Crveno-beli po svaku cenu žele da izbegnu JEDNOG PROTIVNIKA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nakon što su saznali protiv koga će igrati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dobili su skraćeni spisak mogućih protivnika u drugoj rundi (žreb zakazan za ponedeljak od 12.00)

 

U pitanju su danski šampion Midtjiland, koji je i najjači mogući protivnik, a tu su i pobednici duela Šerif - Fola Eš, Konahs Ki - Sarajevo, kao i Dinamo Tbilisi - Tirana.

ZVEZDA PREDLOŽILA VREME I MESTO! Crveno-beli poslali predlog, čeka se odgovor sa Gibraltara!

Nema sumnje da bi svi iz crveno-belog tabora, pa i navijači želeli da Zvezda izbegne Midtjiland koji je pokazao da je odlična ekipa osvojivši titulu u Danskoj i to bez mnogo problema, dok je Kopenhagen, koji se prošle godine sastao sa crveno-belima prošao u četvrtfinale Lige Evrope.

Foto: Starsportphoto

Što se ostalih rivala tiče, Zvezdi bi bez sumnje odgovarao pobednik duela Konahs Ki - Sarajevo, gde ne bi trebalo da bude problema po šampiona Srbije, isto važi i za Dinamo Tbilisili, koga se po lepim uspomenama sećaju navijači, odnosno Tirana.

Još jedan potencijalno teži rival jeste prvak Moldavije Šerif koji je u prošlosti znao da bude opasan rival, ali je sada daleko od nekadašnje forme.

Žreb će se obaviti u ponedeljak od 12 časova.

Potencijalni rivali Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija:

Midtjiland 

Šerif/Fola Eš 

Konahs Ki/Sarajevo 

Dinamo Tbilisi/Tirana

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolm

pre 3 godine

Najbolje da dobiju Sarajevo..Bice cevapa i Bureka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija