• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

10.08.2020

21:20

PARTIZAN JE OSNOVAN U ZAGREBU, PA NEMA NIJEDAN PORAZ OD CIBONE! Predsednik Zvezde o sukobu interesa: FMP ima svoju upravu, ja ne donosim odluke!

Crvena zvezda

PARTIZAN JE OSNOVAN U ZAGREBU, PA NEMA NIJEDAN PORAZ OD CIBONE! Predsednik Zvezde o sukobu interesa: FMP ima svoju upravu, ja ne donosim odluke!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović dotako se teme koju je pokrenuo večiti rival crveno-belih, a tiče se odnosa crveno-belih i FMP-a iz Železnika. Tom prilikom prvi čovek šampiona Srbije uporedio je tim iz Humske sa Cibonom

Partizan se nedavno žalio na to što Crvena zvezda i FMP mogu da igraju istu ligu. Crno-beli su FMP okarakterisali kao drugi tim, tačnije filijalu šampiona Jadrana.

ODŽO NIJE SMEO DA TRENIRA, VELIKI RIVAL MU PONUDIO DUPLO VIŠE NOVCA! Čović progovorio o "ucenama" i "vrbovanju" preminulog košarkaša!

- Dugo sam bio glavni čovek u Beogradu, pa šta? I u Košarkaškom savezu Srbije, pa u Vladi Srbije... Kakav sukob interesa. Ja razumem frustraciju jer su sve moguće raspoložive snage, i čiste i prljave bile u funkciji da se Zvezda sruši u sezoni 2019/20. Pa nisu uspeli. Možda bi uspeli da se nije pojavila korona. Niko nam ništa nije poklonio - kaže Čović za Sport Klub i nastavlja:

Foto: Starsportphoto

- Priča o sukobu interesa bi možda postojala da FMP postoji od pre dve godine. Ovaj FMP je počeo kao Radnički basket i išli su iz lige u ligu. Pa nije ni Cibona nijednom pobedila Partizan, pa šta treba da kažem da je to zato što su osnovani u Zagrebu. Da li je Mega pobedila Partizan? Pa nije. I šta sad. Da li je nadležni organ ABA rekao da je bilo nameštanja mečeva između Zvezde i FMP? To je čista sujeta, frustracija i to mi je jasno jer su potrošene velike apre. To je klasičan nemoral i najprimitivniji bezobrazluk. Pričati da je sramota što igraju Zvezda i FMP... Sramota je kada ne znate, a namećete se da sve znate. Ne postoji sukob interesa i ako postoji postoje nadležni organi u Republici Srbiji. Da se dva naša kluba svađaju i da presuđuju klubovi iz regiona, da li je moralno ili ne prosudite samo. Niko nije glasao za sukob interesa i kada je stavljeno na glasanje.

Foto: Starsportphoto

Čović kategorički demantuje da donosi odluke u FMP.

- Odakle vam ta informacija? Da li ste i vi u ulici Nojeva gde se prave informacije... Nije tako. Oni imaju svoju upravu. Umro im je predsednik, pa je došao novi. U čemu je problem? Da li vi mislite da je sukob interesa? Što ne bi prelazio veliki broj igrača iz FMP u Crvenu zvezdu? Pogrešnog sagovornika imate za mistifikaciju. FMP je u jednom trenutku bio razvojni klub Crvene zvezde, ali odavno to više nije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ajde covicu lopino koga ti zajebavas pa nismo veverice to ti mozda zvezdasi veruju i klinci ,kao i terzicu lopini

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija