• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

17:45

ZVEZDA PRED VELIKIM PROBLEMOM! Crveno-beli raskidaju saradnju sa defanzivcem!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRED VELIKIM PROBLEMOM! Crveno-beli raskidaju saradnju sa defanzivcem!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio se na pomalo čudan potez pa će se tako naći u velikom problemu, osim ako crveno-beli nemaju neki drugi plan

Naime, kako piše "Mozzartsport" šampion Srbije je odlučio da raskine saradnju sa fudbalerom koji se ovog leta vratio na Marakanu, odradio pripreme sa crveno-belima, odigrao čak i nekoliko utakmica u toku boravka na Divčibarama. U pitanju je levi bek Stefan Hajdin koji će dobiti čiste papire i tako moći da pronađe novi klub.

ZVEZDA PRODAJE JOŠ JEDNOG NAPADAČA! Portugalac pakuje kofere i napušta Marakanu?

Bivši član Spartaka tokom rada na Divčibarama i Staroj Pazovi nije ubedio Dejana Stankovića da može da bude jedan od aduta u rotaciji i dostojno zameni Milana Rodića. Već na poslednjim proverama pred start prvenstva, mladi trener Crvene zvezde koristio je Miloša Degeneka kao opciju za levi bek.

Foto: Starsportphoto

Zvezda je tako sebe dovela u nezgodnu situaciju jer sada Milan Rodić gotovo da nema alternativu na levom beku, osim naravno ako pomenuti Degenek ili neko drugi "uskoči" na poziciju koja mu nije prirodna.

Iz tog razloga ne treba da čudi ako šampion Srbije ovog leta angažuje pojačanje kraj leve aut linije. Videćemo samo za koga će se na Marakani odlučiti, a već se pominjao povratak Alekse Terzića koji pokriva upravo tu poziciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija