• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

23:00

LEP GEST CRVENE ZVEZDE! Klub sa Marakane saopštio lepe vesti!

Crvena zvezda

LEP GEST CRVENE ZVEZDE! Klub sa Marakane saopštio lepe vesti!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda u aprilu je doneo odluku da zainteresovano medicinsko osoblje, zaposleno u Kovid bolnicama, nagradi sezonskim kartama za predstojeću sezonu. Na veliko zadovoljstvo crveno-belih, posle pet meseci akciji se odazvalo 706 medicinskih radnika

Ovaj klub kao društeno-odgovorna organizacija još jednom je pokazao da brine o svima koji ulažu napor i bore se za živote građana Srbije. Šest meseci unazad medicinari daju svoj maksimum kako bi se izborili sa korona virusom koji je pogodio čitavu planetu, pa i našu zemlju. Crvena zvezda je donela odluku da se medicinskom osoblju na simboličan način zahvali i nagradi ih za učinjeno u prethodnom periodu.

ROSICKI O DOLASKU GABONCA U ZVEZDU!? Takvog igrača kao što je Kanga, ne želi niko sem TAKVIH klubova!

Medicinski radnici zaposleni u Kovid bolnicama imali su priliku da se u svojim ustanovama prijave za besplatne sezonske ulaznice, a zatim su ti spiskovi dostavljani Ministarstvu zdravlja koje je sve zahteve prosledilo crveno-belima. Najviše zahteva za besplatne karte stiglo je iz Kliničko-bolničkog centra ‘Zvezdara’, ukupno 402 medicinska radnika je izrazilo želju da u sezoni 2020/2021 potpuno besplatno bodri crveno-bele na stadionu ‘Rajko Mitić’. Veliki broj zahteva za sezonske karte stigao je i iz Zdravstvenog centra Užice, ali i Opšte bolnice Pančevo i Kliničkog centra Srbije. Nešto manji broj zahteva primili smo iz Kliničkog centra Vojvodine, Kliničko-bolničkog centra ‘Zemun’, Opštih bolnica Priboj, Kikinda i Aleksinac.

Foto: Starsportphoto

Fudbalski klub Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo zbog broja zahteva koji je stigao na adresu kluba. Klub će kontaktirati sve zdravstvene radnike koji se nalaze na spisku kako bismo dobili sve podatke koji su potrebni za izdavanje članskih i sezonskih karata, a zatim izraditi karte i distribuirati ih preko ustanova u kojima su oni zaposleni.

Podsećamo da svi zaposleni u Kovid bolnicama kojima je crveno-bela boja u srcu još uvek imaju vremena da obezbede poklon koji je Crvena zvezda pripremila za njih. Prijave su još uvek otvorene, a heroji se mogu prijaviti preko svoje bolnice Ministarstvu zdravlja, koje će sve zahteve proslediti Crvenoj zvezdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija