• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

19:31

ZVEZDA PRODAJE NAPADAČA! Na Marakanu stigle 4 ponude, čeka se odgovor crveno-belih!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRODAJE NAPADAČA! Na Marakanu stigle 4 ponude, čeka se odgovor crveno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro bi mogli da ostanu bez saigrača u napadu tima. Portugalac Tomane izgleda će prvi iz ofanzivne linije da ode sa Marakane

Kako piše renomirani portugalski list A Bola, list iz Tomaneove zemlje, za njega se interesuju klubovi iz čak četiri zemlje.

ZVEZDA PRODAJE JOŠ JEDNOG NAPADAČA! Portugalac pakuje kofere i napušta Marakanu?

U pitanju su, prema pisanju pomenutog lista, Portugalija, Turska, Rusija i Ujedinjeni Arapski Emirati. Ne ističu se imena klubova, ali jasno je da bi Tomane mogao u neku od ovih zemalja tokom ovog leta.

Foto: Starsportphoto

Naravno, svaki transfer bi prvo morala Zvezda da odobri jer se radi o igraču koji je pod ugovorom.

Dejan Stanković je Benu dao ulogu prvog špica, a posle meča sa Radničkim iz Niša u 2. kolu Superlige, strateg crveno-belih je pričao i o Tomaneu. Naravno, nedostatak realizacije mu najviše smeta.

Foto: Starsportphoto

Portugalac je prošlog leta stigao u Zvezdu i za to vreme odigrao 28 utakmica. Postigao je šest golova uz pet asistencija, a "delije" mu nikada neće oprostiti promašaj protiv Olimpijakosa sa penala koji ih je koštao proleća u Evropi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija