• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

00:26

CRVENO-BELI NIKOM NIŠTA NE DUGUJU! Sa Malog Kalemegdana poručili: Znamo da mnogima smeta, ali još dugo ćete gledati EVROLIGAŠKU CRVENU ZVEZDU!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI NIKOM NIŠTA NE DUGUJU! Sa Malog Kalemegdana poručili: Znamo da mnogima smeta, ali još dugo ćete gledati EVROLIGAŠKU CRVENU ZVEZDU!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezde izdao je saopštenje u kom se demantuje pisanje pojedinih medija oko dugovanja crveno-belih od 7.000.000 evra

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- U moru pogrešnih tumačenja, jedina istina koju smo videli i ono što je zaista tačno je – da je Crvena zvezda prethodnu 2019. godinu poslovala sa gubitkom od 1.500.000 evra. Taj podatak nije tajna, a nije ni sramota, posebno za klub koji zlonamerni godinama nazivaju državni bankomat.

NAVIJAČI ZVEZDU SU GA VEĆ ZABORAVILI! Amerikanac nakon 5 MEČEVA u crveno-belom pronašao novi klub!

- KK Crvena zvezda direktno tvrdi da nakon detaljnog pregleda finansijskog izveštaja našeg kluba za 2019. godinu – samo potpune neznalice, zlonamerni i negativci mogu da kažu da je gubitak kluba 7.000.00 evra! Zašto to tvrdimo? Nijedan kredit KK Crvena zvezda nije kredit bez pokrića, niti su to klasični krediti, već zaloge sponzorskih ugovora; ali to je teško objasniti onima koji žele ‘bombastičnim’ naslovima da prave ekluzivitet tamo gde ga nema! Sve projektovane obaveze KK Crvena zvezda mts za naredne sezone, ponavljamo ZA NAREDNE SEZONE, su pokrivene stabilnim sponzorskim ugovorima i budućim ostalim prihodima - ističe se u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

- Primera radi, novi igrači u klub dolaze na tri ili četiri godine, a odlaze posle godinu ili dve. Knjigovodstveno, njihovi ugovori se knjiže kao projektovane obaveze. Na primer, ti igrači posle godinu ili dve odu iz kluba i te projektovane obaveze se isknjižavaju . S tim što prilikom njihovog odlaska naravno, knjiži se i obeštećenje kao prihod kluba – koji u ovom trenutku ne znamo jer je stvar dogovora i tržišta”.

Ponavlja se da je gubitak za 2019. u iznosi od 1.500.000 evra pokriven “zaključno s julom mesecom 2020. godine”. A kakav će naredni rezultat biti znaće se “tek kada se 31. decembra 2020. završi tekuća godina”.

Foto: Starsportphoto

Zvezda takođe ističe da ovog puta neće tražiti zaštitu ugleda na sudu, ali da će razmisliti o tome u budućnosti. I za kraj ističe.

- Zvezdaši, bez brige, klub je na stabilnim nogama, spreman za nove izazove u Evroligi u takmičarskoj 2020/2021. Kao ozbiljnim ljudima jasno nam je odakle vetar duva, odakle stižu ove neistine, odakle dolaze, kako su kreirane i novcem kojih pojedinaca finansirane mreže jednokratnih botova i mnogih kojima ovakva Crvena zvezda smeta. Zato nikada nećemo biti isti. Na njihovu žalost, gledaće još dugo – jaku evroligašku Crvenu zvezdu, koja, da za pojedince bude još bolnije – DANAS NIKOME NIJE DUŽNA NIŠTA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 3 godine

Pre nekoliko nedelja,sam Čović je na televiziji izjavio da Zvezda ima gubitak za 2019.godinu od 1,5 mil. eura i da je u 2020. ,zbog korone izgubila još 2,5 mil. eura prihoda. Koliko ja znam matematiku to je 4 mil. eura.Naravno da je to ispeglano avansnim uplatama sponzora,a ostalo će pokriti država ili kako on kaže očekuje da će država pomoći.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija