• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

18:15

(FOTO) OGLASIO SE SRPSKI BOMBARDER! Želi sa Crvenom zvezdom u Ligu šampiona!

Crvena zvezda

(FOTO) OGLASIO SE SRPSKI BOMBARDER! Želi sa Crvenom zvezdom u Ligu šampiona!

Podeli vest

Vezista crveno-belih Miloš Vulić istakao je da je zadovoljan prikazanom igrom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i izneo očekivanja pred meč petog kola Superlige Srbije

Zbog trenutne situacije prouzrokovane korona virusom navijači nisu bili u prilici da podrže crveno-bele na početku evropskog puta, međutim vezista crveno-belih istakao da njihovu podršku osećaju na svakom koraku iako nisu fizički prisutni.

SRPSKI BISER POTPISAO ZA ZVEZDU! Njegov san je ispunjen!

- Najbitnije je da smo uspeli da osvarimo pobedu i da prođemo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Raduje činjenica da nismo primili pogodak . Ušli smo u meč malo bojažljivo, nismo uspevali da iskontrolišemo igru od samog starta, međutim kako je vreme odmicalo bili smo sve sigurniji i to pokazuju golovi postignuti u nastavku utakmice. Drago mi je da smo uspeli da se izdignemo iz te situacije i da mirno privedemo meč kraju - istakao je Miloš Vulić.

- Izuzetno je teško igrati bez prisustva publike. Imao sam priliku i prošle godine da igram kvalifikacije, zaista nam je mogo značila njihova podrška tada. Uvek su naš 12. igrač, kako u prvenstvu, tako i u evropskim utakmicama. Međutim situacije je takva da moramo da poštujemo sve mere. Kao ekipa se jako dobro slažemo i podržavamo. Igrači koji se nalaze na tribinama uvek se trude da daju doprinos i pomognu ekipi, uliju dodatno samopouzdanje. Poručio bih zvezdašima da prate svaku našu utakmicu, a ja se nadam da će uskoro biti u prilici da se vrate na stadion.

Foto: Starsportphoto

Već u petak izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica 5. kola Superlige Srbije, koju će Zvezda momci odigrati na gostujućem terenu protiv ekipe Proletera.

- Mislim da je gust raspored dobra stvar za nas u ovom trenutku, jer imamo veliki broj kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore na sve zahteve šefa stručnog štaba. Uz to smo krenuli kvalifikacije od prvog kola i mislim da će nam veći broj utakmica značiti dosta, kako bismo se što bolje uigrali za teže mečeve koje nas očekuju u nastavku kvalifikacija i opravdali očekivanja.

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su sezonu na fenomenalan način ostvarivši četiri uzastopne pobede u nacionalnom prvenstvu, uz postignutih 12 golova.

- Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, efikasnost je na odličnom nivou od starta sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Najbitnije je da postižemo dobre rezultate, a uz to i igramo lep fudbal.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vulić dva puta se upisao u listu strelaca u novoj sezoni, a gol koji je postigao na utakmivi protiv Novog Pazara proglašen je za najlepši gol 1. kola Superlige Srbije.

- Postigao sam dva lepa gola, međutim najbitnije je da tim pobeđuje i prikazujemo lepu igru. Naravno, uvek se neko od saigrača izdvoji odličnim potezima, na sinoćnoj utakmici je to bio Ben sa tri pogotka i Ivanić sa dva. Najbitnije je da igramo timski i ostvarujemo dobre rezultate, a ja se nadam da ću i u nastavku sezone postizati golove – poručio je Miloš Vulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija