• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

17:50

NEPOSREDNO PRED DUEL SA PROLETEROM! Ben ima poruku...

Crvena zvezda

NEPOSREDNO PRED DUEL SA PROLETEROM! Ben ima poruku...

Podeli vest

Strelac tri gola na utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, El Fardu Ben istakao je da je zadovoljan prikazanom igrom, ali i izneo očekivanje pred duel petog kola Superlige Srbije, koji će izabranici Dejana Stankovića odigrati na gostujućem terenu od 18 časova protiv ekipe Proletera

Iskusni ofanzivac je govorio i o činjenici da se čak tri puta upisao u listu strelaca na utakmici protiv Evrope, ali i da se na poziciji centralnog napadača oseća najprirodnije.

NIJE NI RAZMIŠLJAO KADA GA JE KUMAN POZVAO! Švedski GOLGETER ponovo u Barseloni!

- Srećni smo zbog pobede jer želimo da se kvalifikujemo. Kao što uvek kažem, za nas je najvažnije da se plasiramo u Ligu šampiona i da budemo spremni za sledeću utakmicu. Utakmica sa Evropom je bila izuzetno dobra, svi zajedno smo uživali. Prvo poluvreme nije bilo lako, ali u drugi deo smo ušli sa još čvršćom voljom. Dali smo pet golova i to je izuzetno dobro za sledeće kolo - istakao je Ben.

- Kao što sam već rekao na poziciji napadača mi je mnogo lakše jer sam bliži šesnaestercu i jednostavnije mi je da postignem gol. Kao i uvek želim što više puta da se upišem u listu strelaca. Na ovom meču mogao sam bar još dva puta da zatresem mrežu. Veoma sam srećan zbog het-trika, ali mogao sam da ostvarim i bolji učinak - rekao je Afrikanac.

Napadač crveno-belih istakao je da su golovi i više nego potrebni, kako bi samopouzdanje uvek bilo na najvišem nivou.

Foto: Starsportphoto

- Kada igrate na poziciji napadača i postižete golove to dosta pomaže vašem mentalitetu, još više želite da se upišete u listu strelaca i pomognete timu. Za nas je to veoma važno i srećan sam što mogu da pomognem ekipi da ostvari pobedu. Nadam se da ćemo nastaviti tako ove sezone - dodao je Ben.

Govorio je El Fardu i o očekivanjima od nastavka kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Verujem da imamo kvalitet da se kvalifikujemo, želimo da igramo Ligu šampiona, zato smo ovde. Ako uspemo u tome biće to neverovatan rezultat. Mislim da niko nije uspeo tri godine za redom da prođe od prvog kola kvalifikacija. Nadam se da će tako ostati i da ćemo se kvalifikovati - naglasio je jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih.

Izabranike Dejana Stankovića od 18 časova očekuje utakmica sa Proleterom u okviru petog kola Superlige Srbije.

Foto: Starsportphoto

- Pre svega razmišljamo o Superligi, za nas je mnogo bitno da nastavimo da pobeđujemo i da zadržimo distancu na tabeli u odnosu na Partizan. Uradićemo sve da pobedimo i da ostanemo na prvom mestu. Zaista volim da igram u Novom Sadu, tamo uvek postignem gol. Nadam se da ću nastaviti tako, ukoliko mi trener da šansu biću potpuno spreman da ponovo zatresem mrežu - zaključio je El Fardu Ben.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15