• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

21:15

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA ALBANACA! Navijači Tirane ispratili igrače na megdan Zvezdi ISMEVAJUĆI SMRT MARKA IVKOVIĆA! Vijorile se i zastave UČK i VELIKE ALBANIJE!

Crvena zvezda

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA ALBANACA! Navijači Tirane ispratili igrače na megdan Zvezdi ISMEVAJUĆI SMRT MARKA IVKOVIĆA! Vijorile se i zastave UČK i VELIKE ALBANIJE!

Podeli vest

Navijači Tirane ispratili su fudbalere istoimenog kluba na megdan Crvenoj zvezdi i to na skandalozan način. Oni su izveli, malo je reći, morbidnu koreografiju tokom nedeljnog treninga

 

Zbog poznate situacije sa pandemijom korona virusa, utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Tirane i Crvene zvezde igraće se u utorak uveče bez prisustva publike.

ALBANCI PRED OGROMNIM GUBITKOM! Tirana je mogla da ZARADI PRAVO BOGATSTVO od utakmice sa Zvezdom!

To je bio povod za ultrase albanskog šampiona da se ove večeri pojave na treningu prvog tima i pruže podršku ekipi nigerijskog stručnjaka Emanuela Egboa uoči okršaja sa srpskim  šampionom.

 

 

Naravno, članovi okupljeni oko grupe "Tirona Fanatics" nisu mogli da uzbegnu uobičajenu koreografiju kada se radi o utakmicama sa nacionalnim nabojem, pa su ponovo koristili motive iz nedavnih ratova (snajperi, UČK) kao i mape velike Albanije.

Takađe, mahali su i barjakom na kome je presečena jagoda, aludirajući na smrt navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je nastradao u Istanbulu na košarkaškoj utakmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija