• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

17:10

(FOTO) POLICIJA INSTALIRANA OMETAČE DRONOVA U TIRANI! Sumnja se da će OVA ZASTAVA proletati preko stadiona!

Crvena zvezda

(FOTO) POLICIJA INSTALIRANA OMETAČE DRONOVA U TIRANI! Sumnja se da će OVA ZASTAVA proletati preko stadiona!

Podeli vest

Albanska policija ništa ne ostavlja slučaju jer se sumnje da će neko pokušati da prekine utakmicu Tirane i Crvene zvezde

 

Kako javljaju albanski mediji, policija je instalirala i posebne uređaje oko stadiona za ometanje letova dronova, kako bi definitivno sprečila i najmanju mogućnost da se neka letelica pojavi iznad stadiona Air Albanija tokom meča.

SPREMA SE NOVI HAOS SA DRONOM U ALBANIJI! Tirana obavestila policiju o SUMNJIVIM dojavama!

Navodno je upravo transparent sa Ademom Jašarijem i srpskim vojnicima koji s leđa ubijaju ženu i dete, bio planiran kao onaj koji bi trebalo dronom da preleti stadion tokom meča.

- Rat je za Albance pitanje muškosti, mi se ne bavimo ženama i decom - piše na poruci uz taj transaprent koji je okačila grupa huligana Tirane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija