• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. LJ.

30.08.2020

10:15

EVROPSKI DERBI NA "MARAKANI"! Šampion Srbije čeka TSC!

Crvena zvezda

EVROPSKI DERBI NA "MARAKANI"! Šampion Srbije čeka TSC!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u 6. kolu Superlige igraju na "Marakani" protiv ekipe TSC * Želimo da zadržimo perfektan učinak, kaže vezista crveno-belih Veljko Nikolić

Imamo stoprocentan učinak u prvenstvu i želimo da tako ostane i pre odlaska na reprezentativnu pauzu, poručuje fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić (21) za Informer! Crveno-beli sutra (nedelja, 21.00, Arena sport 1) dočekuju ekipu TSC u 6. kolu Linglong Superlige i ovo će biti evropski derbi.

Nezgodan trenutak

Težak protivnik

TSC je i prošle sezone pokazao da je kvalitetan tim, ali verujem u našu pobedu
Veljko Nikolić

I jedni i drugi su prethodne sedmice igrali mečeve u evropskim takmičenjima. Zvezda je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona savladala Tiranu na gostovanju sa 1:0, dok je TSC u debitantskom meču u Evropi upisao istorijsku pobedu u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Tim iz Bačke Topole je sa 2:0 pobedio u gostima moldavski Petrokub.

Gosti će sigurno biti osokoljeni prvom pobedom u Evropi i pokušaće da naprave iznenađenje i na "Marakani". Međutim, fudbaler crveno-belih Veljko Nikolić ističe da je cilj njegovog kluba nova pobeda u šampionatu za produžetak perfektnog učinka u Superligi.

- Očekuje nas važan duel protiv TSC pred reprezentativnu pauzu. Siguran sam da će biti težak meč, gosti su pokazali kvalitet i prošle sezone. Utakmica protiv tima iz Bačke Topole dolazi u nezgodnom trenutku za nas, posle teškog gostovanja i pobede u Tirani. Međutim značiće nam što igramo na našem stadionu i siguran sam da ćemo uspeti da prikažemo još jednu dobru partiju. Imamo stoprocentan učinak u prvenstvu, učinićemo sve da i posle 6. kola tako ostane - ističe Nikolić za Informer.

SRBI, SVAKA ČAST! Bežimo Hrvatima, Dancima dišemo za vrat! Pogledajte novu rang listu!

NISU DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! Ljubimac "delija" ne igra protiv TSC!

 

Priželjkuje pogodak

Mladi vezista je u dosadašnjem toku šampionata postigao dva pogotka, jedan protiv niškog Radničkog, a drugi u duelu s Mačvom. Oba susreta završena su pobedom Zvezde od 3:0. Sada se nada da bi mogao da savlada i golmana gostiju Nenada Filipovića.

- Drago mi je što sam u novoj sezoni postigao dva lepa gola. Momcima koji igraju u veznom redu nije primarni zadatak da postižu golove, međutim, u svakoj utakmici se trudimo da damo doprinos i u tom segmentu igre. Nadam se da će tako biti i u nedelju. Kad god budemo mogli, iskoristićemo priliku da iznenadimo golmana Filipovića, ali i da razigramo naše napadače. Učinićemo sve da prikažemo dobru igru i ostvarimo još jednu pobedu, kako bismo u dobrom raspoloženju otišli na pauzu - zaključuje Nikolić.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija