• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

10:16

KATAI EKSPLODIRAO! Het-trik? Ne dešava mi se često!

Crvena zvezda

KATAI EKSPLODIRAO! Het-trik? Ne dešava mi se često!

Podeli vest

Ekipa Dejana Stankovića je pobedila TSC 5:0 u 6. kolu Superlige, a trostruki strelac bio je Aleksandar Katai

Fudbaler Crvene zvezde rekao je da je važno što su crveno-beli ostvarili trijumf pred reprezentativnu pauzu.

SRBI, SVAKA ČAST! Bežimo Hrvatima, Dancima dišemo za vrat! Pogledajte novu rang listu!

KATAI BEZ DLAKE NA JEZIKU! Mogli smo da budemo kažnjeni, nije bilo lako!

 

 

- Nije čest slučaj da postižem het-trikove, ovo mi je drugi ili treći u karijeri, nisam ni ja siguran. Neću da izdvajam koji mi je najomiljeniji od ova tri pogotka. Ovo su bili veoma bitni golovi za nas, tako da sam zaista prezadovoljan - rekao je Katai za klupski sajt.

 


Vezista crveno-beli kaže da je ekipa pokazala kvalitet.

Utakmica je bila odlična. Prezadovoljan sam kako smo odigrali. Imali smo veliki broj prilika, mogli i ubedljivije da pobedimo, ali je i TSC pružio sjajan otpor i pokazao da je dobra ekipa, ali smo mi ipak bolji. Fenomenalno smo zatvorili mini-ciklus mečeva. Imali smo gust raspored utakmica, a sada sledi zaslužen odmor. Mislim da smo to uradili na pravi način - pobedom. Prijaće nam svima da budemo sa porodicama i da napunimo baterije za nove izazove koji nas očekuju kroz dve nedelje - zaključio je Katai.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija