• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

13:16

STANKOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN! Trener Zvezde na ove stvari upozorava pred meč sa Omonijom!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN! Trener Zvezde na ove stvari upozorava pred meč sa Omonijom!

Podeli vest

Crvena zvezda će u trečem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati na Kipru protiv Omonije

 

Radi se o šampionu Kipra i prema rečima trenera Dejana Stankovića, Zvezdi neće biti lako.

- Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice. Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim. Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu - kaže Dejan Stanković.

ZVEZDA KREĆE U POHOD, PALA ODLUKA! Ovo je SPISAK IGRAČA za Ligu šampiona! Evo KOGA NEMA!

DOBAR ŽREB ZA CRVENO-BELE! Zvezda ide na Kipar u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

 

Igraće se samo jedan meč, a Zvezda će biti gost na Kipru 15. ili 16. septembra.

- Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija