• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

10:28

LOŠE VESTI, ZVEZDA U PROBLEMU PRED MEČ SEZONE! Ko će napasti Omoniju?

Crvena zvezda

LOŠE VESTI, ZVEZDA U PROBLEMU PRED MEČ SEZONE! Ko će napasti Omoniju?

Podeli vest

Nisu odbre vesti! Ako urugvajski napadač Gabrijel "Toro" Fernandez i stigne u Crvenu zvezdu, to neće biti pre meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije

Zvezda pokušava da dogovori dolazak napadača na pozajmicu, kako prenosi Mondo prva ponuda je odbijena. Zainteresovano je još dosta klubova iz Španije, pa je izvesno da će Dejan Stanković morati da se osloni na stare snage. 

UEFA, PA ZAŠTO? BIĆE PAKAO! Evo u koliko sati Zvezda igra protiv Omonije!

AKO BUDE POSTOJALA MOGUĆNOST, BIĆU UZ ZVEZDU! Ljubimac "delija" otkrio PROBLEM koji čeka šampiona Srbije na Kipru!

 

S obzirom na to da je Tomane pred transferom u Samsunspor, mada se nalazi na mini-pripremama Zvezde u Vrdniku, Stankoviću je vrlo sužen izbor za Omoniju, u meču sezone pošto u slučaju pobede Zvezda ima garantovanu jesen u Evropi.

Prvi izbor svakako će biti oporavljeni El-Fardu Ben, a koji je pokazao da može da igra i na mestu špica pod uslovom da Zvezda ne igra protiv "bunkera". Fudbaler sa Komora je u dobroj formi i već je postigao šest golova za crveno-bele. 

Od povrede se oporavio i Ričmond Boaći, špic iz Gane koji je skoro godinu dana van forme, a kome navijači Zvezde nisu zaboravili 58 golova u crveno-belom dresu. Boaći je do sada odigrao samo 71 minut u Superligi, počeo je prethodni duel protiv TSC-a i zabeležio asistenciju.

Neće biti iznenađenje ako pred meč sa Omonijom (15. avgust) Zvezda prijavi Nikolu Krstovića ili Milana Pavkova koji se oporavio od komplikovane povrede lica, ali se nijednom još nije našao u protokolu za utakmicu. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija