• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

21:23

SILNA ZVEZDA NA STARTU! Crveno-beli u petoj brzini, +29 protiv Turk Telekoma!

Crvena zvezda

SILNA ZVEZDA NA STARTU! Crveno-beli u petoj brzini, +29 protiv Turk Telekoma!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo pobedili Turk Telekom na startu Glorija kupa – 83:54 (19:14, 28:17, 16:11, 20:12)

 

Saša Obradović je na ovom meču imao priliku da testira veliki broj igrača jer je njegov tim obezbedio pobedu praktično već na poluvremenu.

DA VIDIMO GDE SMO! Zvezda igra jak turnir u Turskoj!

NEMA KO MI NIJE REKAO DA NE DOLAZIM U ZVEZDU! Obradović otvoreno: Biće još pojačanja!

 

 

 

Posle prve četvrtine šampion Srbije je došao do prednosti od pet poena, ali se u drugoj još više raspucao. Crveno-beli su taj deo igre dobili rezultatom 28:17 i na poluvreme otišao sa 16 poena prednosti. Obradović je u četvrtoj četvrtini na teren pustio pretežno rezerviste, igrače koji su prošle sezone uglavnom nosili dres FMP-a, ali su i oni uspeli da nadigraju Turke.

Najefikasniji u timu crveno-belih bili su Lojd i Davidovac sa po 17 poena. Diop Rit je dodao 13 poena i 10 skokova, Lengston Hol 9 i Ognjen Dobrić po 9, Aleksa Radanov 6, Ognjen Kuzmić i Boriša Simanić po 4, a Marko Simonović i Marko Jagodić-Kuridža po 2. U  strelce se nisu upisali samo Aleksa Uskoković i Branko Lazić.

Foto: kkcrvenazvezda

 

Ko je produžio ugovore sa Zvezdom pročitajte OVDE.

Zvezda će naredni meč igrati u petak od 19.30 najverovatnije protiv Karšijake, koja je prethodno savladala Fenerbahče Igora Kokoškova.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija