• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

08:41

VRUĆINA NAJVEĆI PROTIVNIK! Zvezdu na Kipru čeka "PAKAO", ali stvarno...

Crvena zvezda

VRUĆINA NAJVEĆI PROTIVNIK! Zvezdu na Kipru čeka "PAKAO", ali stvarno...

Podeli vest

Na Kipru neće biti lako... Fudbalere Crvene zvezde očekuje duel kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije, a ovaj meč neće biti uopšte običan

Omonija je naime izabrala da se igra "najranije moguće" u toku dana, preciznije od 18 časova po lokalnom vremenu u Nikoziji, odnosno 17 po centralnoevropskom.

Foto: Starsportphoto

Šta se dešava sa Zvezdom ovih dana pogledajte OVDE.

Od skoro je na Kipru zabranjeno da se igra pre 18 časova, a razlog su visoke temperature. UEFA se nije mešala u ovaj izbor i Zvezdu čeka pakao.

Biće to najtopliji dan ove sedmice, najviša dnevna temperatura biće 36 stepeni Celzijusa, dok poslednje informacije govore da će kada počne utakmica biti 31 prenosi "Mondo".

DVOJICA NAJBOLJIH IGRAČA BIĆE SPREMNI ZA OKRŠAJ U NIKOZIJI! Zvezda na Omoniju s Benom i Kataijem!

Sigurno da će ovo biti veliki problem za ekipu Dejana Stankovića... Crveno-beli i pored toga u ovaj okršaj ulaze kao favoriti. 

Moraće da ostave vreme po strani i daju sve od sebe kako bi nastavili ka svom cilju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija