• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

20:15

(FOTO) FALČINELI NA METI DELIJA! Auuu, kakve je poruke sve dobio nakon promašenog penala na Kipru!

Crvena zvezda

(FOTO) FALČINELI NA METI DELIJA! Auuu, kakve je poruke sve dobio nakon promašenog penala na Kipru!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su od kiparske Omonije nakon penal lutrije (4:2) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Nakon 1:1 u regularnom toku i produžetaka od 30 minuta, stupilo se na izvođenje jedanaesteraca!

(VIDEO) ZVEZDINA TRAGEDIJA! Ovako je srpski šampion ispao iz Evrope!

Kod Crvene zvezde precizni su bili Ben i Gavrić, međutim, prvi penal na ovom meču promašio je novi napadač Crvene zvezde, Dijego Falčineli. Zatim je i Degnek bio neprecizan da bi Ležijak stavio tačku na trijumf svog tima!

Reakcije "delija" na Tviteru bile su brutalne, a prvi na udaru bio je upravo Dijego Falčineli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Mister Stanko, Spiridonovic je magistar fudbala za ovog Talijana Falicelija, Sram da te bude i tebe i tvog kuma koga ste doveli u Zvijezdu

Rale

pre 3 godine

Dečko nije kriv, nego zvezdin skauting. Ne dovode se pojačanja u minut do dvanaest, i to na preporuku Siniše Mihajlovića koji ga je otpisao. Kad je dečko odigrao poslednju ozbiljnu utakmicu? Nije čudno što je promašio penal. Tomane je morao da igra ovu utakmicu i nije ga trebalo prodavati. Mnogo toga škripi u Crvenoj zvezdi, ali to je malo duža priča.

Atlija Milorad 60

pre 3 godine

Promasio penal,i sta sad ?,nista idemo dalje.

Mladen

pre 3 godine

Ma da, kakvo spinovanje...sad na krst razapnite igrača koji je promašio penal i trenera a ne one koji nam iz godine u godinu dovode " pojačanja" iz "beeee" liga, bez obeštećenja. Kvalitet baš za Ligu šampiona :-)

Rale

pre 3 godine

Nije dečko kriv, nego oni što su ga doveli i oni što su ga ubacili nespremnog u tako važan meč. Deki nema trenerski nerv, mnogo luta i pretumbava tim. Drugim rečima Crvena zvezda nema svoju prepoznatljivu igru.

NEBOJŠA

pre 3 godine

STANKOVIĆ JE TREBALO DA SAČUVA TALIJANA ,DA NE NOSI KRST KAO TOMANE.MADA SU MU TAJ KRST NATOVARILI ZLURADI ''GROBARSKI'' NOVINARI ,A NE MI NAVIJAČI.ZAŠTO BI ON BIO KRIVLJI OD DEGENEKA???DRUGA JE STVAR ŠTO SU DOVELI,NAVRAT NANOS,IGRAČA IZ 2.-3. TALIJANSKE LIGE,KOJI NI TAMO NIJE IMAO ZAPAŽENE REZULTATE,A IMA VEĆ 29 GODINA.I KAKO TO BOLONJI NE VALJA ,ZA LIGU ,A ZVEZDI VALJA ZA LIGU ŠAMPIONA.OD KAD JE TO BOLONJA BOLJI KLUB OD ZVEZDE ???MISLIM DA SE SPORTSKI SEKTOR U ZVEZDI POGUBIO,JOŠ OD PROŠLOGODIŠNJEG PRELAZNOG ROKA !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija