• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

07:49

(VIDEO/FOTO) ZVEZDAŠI MEĐU NAVIJAČIMA OMONIJE! Ludnica! Pogledajte šta se desilo posle drame na Kipru!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDAŠI MEĐU NAVIJAČIMA OMONIJE! Ludnica! Pogledajte šta se desilo posle drame na Kipru!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su nakon penala poraženi od Omonije sa 4:2 na Kipru

Navijači Omonije su posle drame i penal serije jedva dočekali da veliki uspeh i plasman u plej-of Lige šampiona proslave sa fudbalerima. 

(VIDEO) IVANIIIIIIIIIĆ! Lakše se diše, Zvezda se ekspresno vratila u meč!

(VIDEO) "DELIJE" U ŠOKU, BORJAN POKLONIO GOL! Pogledajte kiks golmana Zvezde!

 

Najvatrenije pristalice Omonije okupirali su parking ispred GSP stadiona, s obzirom na to da zbog koronavirusa nisu mogli da podrže ljubimce sa tribina. Kako prenose mediji na Kipru, Zvezdni autobus se jedva probio kroz masu.

- Pevali su navijačke pesme kluba, uzvikivali parole i pravili paniku, ali bez ijednog incidenta - pišu Kiprani.

 

 

 

 

 

 

Međutim, na ulicama Nikozije su viđeni incidenti gde su lakše povređene dve osobe. Tamošnji mediji prenose da su navijači AEL-a napali pristalice Omonijine.

Ukupno šest automobila je razbijeno, među povređenima je i žena sa kojom je bilo dvoje maloletne dece, dok je policija vrlo brzo uspostavila kontrolu na ulicana Nikozije u cilju da se haos ne proširi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija