• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2020

17:00

DEKI SE OBRATIO DELIJAMA NEKOLIKO DANA NAKON OMONIJE! Emotivne i ISKRENE reči u danima koji su pred Zvezdom!

Crvena zvezda

DEKI SE OBRATIO DELIJAMA NEKOLIKO DANA NAKON OMONIJE! Emotivne i ISKRENE reči u danima koji su pred Zvezdom!

Podeli vest

Iako su misli fudbalera crveno-belih usmerene ka narednom meču protiv Voždovca u osmom kolu Superlige Srbije (nedelja, 21), rane od eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije i dalje "peku" Zvezdine igrače.

Istina, trener srpskog šampiona Dejan Stanković želeo je da se ogradi od jučerašnje izjave "kako srpski šampion nije imao sreće na žrebu za plej-of Liga Evrope".

(VIDEO) KAVASAKIJEM PRAVO U SMRT: Pogibiji motocikliste na Mostu na Adi kumovala VELIKA BRZINA, KACIGA MU NIJE POMOGLA!

- Imali smo tu objavu. Ja se nikada ne igram sa inteligencijom zvezdinih navijača. Bilo mi je krivo što ne igramo kod kuće, jer Marakana nosi posebnu energiju. Samo mi je to krivo. Naravno da sam prezadovoljan žrebom, i da smo na tom meču aposlutni favoriti - rekao je Stanković.

Uprkos konstantnoj inicijativi i stvorenim šansama na Kipru, Crvena zvezda je ostala dužna navijačima. Legendarni as na klupi crveno-belih stao je u zaštitu prvotimaca od kritika.

- To da li smo mi igrali dobro ili loše je vrlo diskutabilno. Uradili smo mnogo dobrih stvari na toj utakmici. Posle gola smo imali tri ili četiri šanse da prelomimno. Otišle su... Nemam ja ovde šta da se pravdam. Zvezda je klub koji mora stalno da ide unapred. Uradićemo sve da dođemo do Liga Evrope. Dao bih litar krvi da tako bude. Imamo još jednu prepreku - kaže Stanković, koji se opet osvrnuo na učinak ekipe:

Foto: Starsportphoto

- Ne moram ja nikoga da branim. Nisam ja obezbeđenje da branim ljude. Bilo je momaka koji su izašli iz povrede. To je sastavni deo fudbalskog posla. Ne možete da birate kada ćete se povrediti. Fudbal je živa igra. Odmah se stavlja upitnik zbog jedne utakmice. Vi treba da kritikujete, to vam je posao, ali.... Ne može nekom da bude teže nego meni i igračima. Ja sam dete ovog kluba, bivši kapiten, sada trener i još navijač. Zamislite koliko me je krivo? Teže mi je nego mnogima.  

Nije zaobišao trener Zvezde ni Omoniju.

- Šutnuli smo 28 puta na toj utakmici. Daćemo dušu i srce da se plasiramo u Ligu Evrope. Da dobijamo svaku nareddnu utakmicu, jer to traži Crvena zvezda.

O mišljenju javnosti da je "suviše lako otpisan" Milan Pavkov, kao i da je propuštena šansa da se junak istorijskog trijumfa protiv Liverpula vrati na nekadašnji nivo:

- On ima zdravstvenu dozvolu posle povrede lica. Radi dosta ozbiljno. On je vrednost Crvene zvezde. Kada neko ne igra, uvek se postavlja pitanje da li taj neko fali - istakao je Dejan Stanković.

Šef struke Zvezde nije propustio priliku da pohvali Zmajeve, uz konstataciju da se naredni rival uvek nadigrava. Osim toga, Stanković je najavio nekoliko promena u timu, u odnosu na poslednji meč protiv Omonije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija