• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

23.09.2020

14:13

(VIDEO) ZVEZDA NACILJALA NOVO POJAČANJE! Informer saznaje! Ako se plasiraju u Ligu Evrope, crveno-beli dovode bivšeg reprezentativca Holandije!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NACILJALA NOVO POJAČANJE! Informer saznaje! Ako se plasiraju u Ligu Evrope, crveno-beli dovode bivšeg reprezentativca Holandije!

Podeli vest

Ukoliko se plasiraju u Ligu Evrope, crveno-beli će pokušati da angažuju veznog fudbalera Marka Vejinovića, bivšeg mladog reprezentativca Holandije

 

Čelnici Crvene zvezde pokušaće da angažuju veznog fudbalera Marka Vejinovića (30), ali samo ako se ekipa plasira u Ligu Evrope, saznaje Informer! Reč je o igraču koji je rođen i odrastao u Holandiji i skoro celu dosadašnju karijeru proveo je tamo, ali ima i srpski pasoš, tako da ne bi zauzimao mesto stranca.

Cene ga

Vejinović je odličan igrač, nadoknadio bi odlaske Branka Jovičića i Miloša Vulića
Izvor Informera iz Zvezde


Vejinović je igrao i za mlađe selekcije "lala", a jedini klub van Holandije za koji je vezista nastupao jeste poljska Arka. Trenutno je slobodan igrač, tako da bi na "Marakanu" stigao bez obeštećenja.

Izmakli im milioni

Prema rečima našeg izvora iz kluba, Vejinović bi već bio u Zvezdi da su crveno-beli uspeli da pobede Omoniju i obezbede mesto u grupnoj fazi Lige Evrope. To bi im donelo i novčanu nagradu od oko osam miliona evra, ali pošto su eliminisani od Kiprana, Beograđanima sad predstoji plej-of za plasman u LE protiv Celja ili jermenskog Ararata.

 

Foto: Printscreen You Tube

 

Milojević: Marko želi na "Marakanu"

 

Interesovanja za Marka Vejinovića svode se samo na priče, ništa više od toga, poručuje menadžer fudbalera Dragan Milojević.
- Nije bilo nekih konkretnih ponuda ili nečeg sličnog, samo raspitivanja. Tu se pita Zvezda, ne znam zaista šta su njihovi planovi. Što se Marka tiče, naravno da je raspoložen za pregovore sa velikim klubovima kakva je Zvezda - rekao je Milojević za Informer.

- Plan je bio da se tim pojača Vejinovićem, koji bi nadoknadio dolazak Branka Jovičića i Miloša Vulića. Reč je o odličnom igraču, koji je možda i više obećavao u odnosu na to kakvu je karijeru do sada imao. Ipak, dovoljno je kvalitetan da igra u Zvezdi. U prilog nam ide i to što ne bismo plaćali obeštećenje, već samo njegovu platu. Međutim, sad neko vreme neće biti dovođenja pojačanja dok ne vidimo hoćemo li igrati u Ligi Evrope ili samo u domaćim takmičenjima - jasan je naš izvor.

Osim Vejinovića, crveno-beli nisu odustali od ideje da angažuju štopera Lindzija Rouza, ali i jednog levog beka. Naravno, i ovi transferi zavise od plasmana u Ligu Evrope, ali i od odlazaka nekih aktuelnih igrača srpskog šampiona.


- Eliminacija od Omonije poremetila nam je mnogo planova. Sad i da se plasiramo u Ligu Evrope, ne bismo zaradili onih osam miliona evra, već oko 3,6 miliona evra, a to menja situaciju sa transferima. Mogući su neki dolasci, ali mora neko i da ode. Recimo, Rouza bi voleo trener Dejan Stanković, ali da bismo ga doveli, mora da ode Miloš Degenek. Za njega i dalje ima interesovanja, ali nema konkretnih ponuda koje bi nas zadovoljile. Kad je reč o levom beku, moguće je da ćemo svakako dovesti nekog, plasirali se u Ligu Evrope ili ne - ističe naš izvor.

Gavrić ostaje

Prvi igrač kog će Zvezda pustiti da ide je El Fardu Ben, jer za njega postoji konkretno interesovanje od El Ahlija iz Saudijske Arabije, čiji je trener Vladan Milojević. Zbog teške finansijske situacije crveno-beli će morati da prodaju još nekog iako to nisu želeli.


- Sad više nije pitanje hoćemo li. Moraćemo da pustimo igrače za koje stignu ponude. Ipak, nadamo se da će biti dovoljno da odu Ben i Degenek i da neće biti potrebe za odlaskom nekog mlađeg i perspektivnijeg, kao recimo Željka Gavrića. Uz plasman u Ligu Evrope i dva transfera imali bismo sređene finansije do zimskog prelaznog roka, a onda bismo videli za dalje - zaključuje naš izvor.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija