• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

28.09.2020

18:18

IZNENADIO JE SVE! Delije, slažete li se sa ovim rečima? Terzić o mestu odigravanja utakmice protiv Ararata!

Crvena zvezda

IZNENADIO JE SVE! Delije, slažete li se sa ovim rečima? Terzić o mestu odigravanja utakmice protiv Ararata!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) sutra će doneti konačnu odluku o mestu odigravanja utakmice Crvene zvezde sa jermenskim Araratom, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić

Kako je naveo, Zvezda se potpuno normalno sprema da u sredu putuje u Jermeniju kao da se tamo nista i ne desava.

DA LI JE MOGUĆE!? Hoće li UEFA stvarno PRISTATI na ovaj predlog!? Evo kada pada ODLUKA!

- Verujem da ce UEFA sagledati sve bezbednosne aspekte, da ce pre svega voditi racuna o sigurnosti svih ucesnika i da ce doneti ispravnu odluku. Ako mene lično pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne zelim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlucio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, Crvena zvezda mora pobediti gde god da igra. Idemo i pobedićemo- rekao je Terzić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija