• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2020

14:34

TERZIĆ PODIGAO NAVIJAČE NA NOGE! Cilj je proleće u Evropi, moramo da dobijemo sve na Marakani!

Crvena zvezda

TERZIĆ PODIGAO NAVIJAČE NA NOGE! Cilj je proleće u Evropi, moramo da dobijemo sve na Marakani!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle žreba za grupnu fazu Lige Evrope samouvereno kaže je je cilj nokaut faza

Crveno-beli su u grupi L Lige Evrope sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom.

Zvezda mora uvek da bude da najvišem nivou, da pobeđuje protiv koga god da se igra, posebno ovde na Marakani. Imaćemo možda i podršku 16.000 do 17.000 navijača koliko Uefa dozvoljava, a to nam mnogo znači. Grupa kao grupa jako sličlna onoj iz 2017. kad smo imali Engleze, Nemce i Beloruse (Arsenal, Keln i BATE Borisov, prim.aut). Sad su tu Nemci, Belgijanci i Česi, ozbiljne evropske države. Ali Crvena zvezda je podigla lestvicu očekivanja i naš cilj je prolazak u nokaut fazu i proleće u Evropi - kazao je Terzić u izjavi za TV Arena Sport.

Foto: Starsportphoto

 

- Realno, Hofenhajm je izuzetna ekipa, videli smo kako su pregazili Bajern u prvenstvu pre nekoliko dana. Gent kao viceprvak Belgije nesrećno nije ušao u Ligu šampiona, a Češka je uvek nezgdona -  procenjuje Terzić uz napomenu da to ništa ne menja u Zvezdinim planovima, pa čak ni u smislu afirmacije supertalentovane šestorke mladih fudbalera koju čine Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Njegoš Petrović, Andrija Radulović i Nikola Krstović.

Foto: Starsportphoto

 

Velika očekivaja su pred šefom struke Dejanom Stankovićem.

- Dejan samo treba da nastavi ovom stazom uspeha. Vodio je ove sezone već 12 ili 13 utakmica, doživeo tu Omoniju, ali ima on punu podršku uprave i mi smo uvereni da će vremenom ekipa izgledati sve bolje.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija