• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2020

13:48

ZVEZDA ODBILA MILIONE! Evo ko je došao, a ko otišao sa Marakane ovog leta!

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA MILIONE! Evo ko je došao, a ko otišao sa Marakane ovog leta!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde imali su priliku da u ovom prelaznom roku zarade dva miliona evra na transferu Gelora Kange (30) u Rize, ali odbili su ponudu turskog superligaša

Uprava plavo-zelenih pokušala je da kupi iskusnog vezistu, koji se pre dva meseca vratio na "Marakanu", ali su dobili negativan odgovor od rukovodstva crveno-belih.

DOŠLI U ZVEZDU


Srđan Spiridonović 250.000
Aleksandar Katai slobodan igrač
Gelor Kanga slobodan igrač
Dijego Falćineli pozajmica


Umesto Gabonca, Rize je angažovao Dušana Jovančića (29) za 400.000 evra, a raspitivao se i za napadača Aleksu Vukanovića. Srpski šampion je nedavno prodao i Matea Garsiju u Aris za 1,3 miliona evra, što je ujedno i najveći transfer tokom ovog leta.

Iz Ljutice Bogdana otišli su još Miloš Vulić u Krotone (800.000), Tomane u Samsun (600.000), Branko Jovičić u Ural (300.000), dok je Milan Jevtović kao slobodan igrač pojačao danski Arhus.

Kad je reč o novajlijama, stigli su Srđan Spiridonović, Gelor Kanga i Aleksandar Katai, dok je napadač Dijego Falćineli doveden na jednogodišnju pozajmicu iz Bolonje.

OTIŠLI IZ ZVEZDE


Mateo Garsija Aris 1.300.000
Miloš Vulić Krotone 800.000
Tomane Samsung 600.000
Dušan Jovančić Rize 400.000
Branko Jovičić Ural 300.000
Milan Jevtović Arhus bez obeštećenja
* Sve sume su izražene u evrima



- Finansijski smo ograničeni, a imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača koji mogu da dominiraju u domaćoj ligi. Kad je reč o Evropi, ovo je šansa da promovišemo mlađe momke poput Nikolića, Gavrića, Petrovića, Radulovića, Krstovića i Erakovića - poručili su iz Zvezde.


Nije nemoguće da crveno-bele napuste El Fardu Ben i Ričmond Boaći, ali oni se dovode u vezu sa klubovima iz Saudijske Arabije, a tamo će prelazni rok duže trajati.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17