• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2020

07:40

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Boaći napušta Crvenu zvezdu!?

Crvena zvezda

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Boaći napušta Crvenu zvezdu!?

Podeli vest

Ričmond Boaći po svemu sudeći ulazi u tri poslednja meseca boravka u Beogradu. Naime, napadač iz Gane će se prema pisanju medija naći na spisku licenciranih igrača za Ligu Evrope, jer na adresu Crvene zvezde ovog leta nije stigla nikakva konkretna ponuda za 27-godišnjeg fudbalera

Kako piše "Mozzartsport" Crveno-beli su naravno bili raspoloženi za prodaju, pošto je Boaćijeva karijera ozbiljno uzdrmama čestim povredama zbog kojih on i ne liči na igrača iz prvog mandata u Ljutice Bogdana. Uostalom, zbog toga je ove sezone odigrao samo 77 minuta, sve u Superligi.

Foto: Starsportphoto

Zvezda dakle ima opciju da automatski produži saradnju na godinu dana, ali bi se time obavezala da mu ona sama ubuduće isplaćuje 100.000 evra mesečno. Što bi imalo smisla da ima spremnu ponudu da ga odmah proda. Takva ipak ne postoji, pa je izvesno da će Boaći biti tu do januara i da će onda otići bez obeštećenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17