• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

08:06

TRESE SE SRBIJA, ŽESTOKO OPLEO PO ZVEZDINIM IGRAČIMA! Rade Bogdanović u svom stilu, NIJE IMAO MILOSTI!

Crvena zvezda

TRESE SE SRBIJA, ŽESTOKO OPLEO PO ZVEZDINIM IGRAČIMA! Rade Bogdanović u svom stilu, NIJE IMAO MILOSTI!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Rade Bogdanović u svom stilu je govorio o igri Crvene zvezde koja je poražena od Hofenhajma u Nemačkoj sa 2:0 u prvom kolu Lige Evrope

Nije imao milosti prema strancima srpskog šampiona.

- Dve scene su bile najvažnije u prvom delu… Prvo kada je Katai poslao onu loptu za Falćinelija. Zamislite neku alu od ranije na onaj vanzemaljski pas, recimo Duleta Savića, to napadač Zvezde mora da realizuje. Druga scena je bila sreća, kada ovaj Sanogo izgubi loptu na 20 metara od gola -  navodi Bogdanović za RTS i nastavio:

- Zato je Kapelo ceo život govorio da je tim bez zadnjeg veznog kao auto bez motora.'

Kao važan detalj je istakao i spremnost Zvezde za ovakve mečeve, pošto u domaćem prvenstvu nemaju često prilike da odmere snage sa rivalima evropskog nivoa. Zapravo, po njegovom mišljenju, to je slučaj samo na derbiju.

- U ligi bez briga koji god meč da odigrate, to je trening igračima Hofenhajma. Zvezda je imala jednu dobru utakmicu, derbi i tu možete da pokažete kvalitet.

Foto: Starsportphoto

 

Gelor Kanga nije igrao, ali Bogdanović je i njega prokomentarisao. 

- Uvek govorim da koga nema - bez njega se mora. Ako me pitate, meni taj Kanga nije neki nedostatak, egoista, samo šutira, individualac. Nije klasa. Samo vidi gol, nije kao Katai koji sve rešava jednim potezom - rekao je Rade i pohvalio momka iz Srbobrana koji i pored povrede večeras nastupa za crveno-bele.

Na pitanje tokom poluvremena da li će crveno-beli izdržati tokom drugig dela, Rade je kao iz topa ispalio.

- Kad mogu na splavu da budu četiri-pet sati, onda mogu još 45 minuta da odigraju - kazao je Bogdanović, a crveno-beli su u finašu primili gol i poraženi su sa 2:0. 

Za Bena kaže da je igrao "kao da je nateran".

- Kod 1:0 činjenica je da treba da razmišljate da postignete gol. Da li je Stanković zakasnio sa reakcijom...hm...ne znam ni da ih je uveo ranije... Ovaj Ben je ličio kao da ga je neko naterao da igra. Akcenat sam bacio na njega, momak je ušao, nije se ni oznojio. Da je ušao ranije, samo bi nas više nervirao.

Foto: Starsportphoto

 

Na pitanje da li su izmene bile adekvatne, Bogdanović je rekao:

- Naravno da trener najbolje zna kad koga treba da ubaci u igru, jer ih on trenira. Ali evidentno je da ova ekipa nema kvalitet da igra dobar fudbal, ova ekipa nema kreativnost.

Na konstataciju voditeljke da će se igrati još utakmica, nekadašnji centarfor Verdera nije bio optimista.

- Igraće se dosta utakmica i gledaćemo te utakmice i nerviraćemo se pretpostavljam kao i večeras. Ali nema kvalitetnog, kreativnog i brzog igrača. U jednom momenetu Pavkov, Ben i Vukanović su ličili jedan na drugog. Bez kretnje, bili su statisti. Zvezda jeste imala jalovu terensku inicijativu poslednjih 15 minuta, ali nije ništa donela. Sem par skokova. Pričali smo da nam je neka šansa iz kornera, da se nadskoči. Ima tu momčina i visinom i težinom. Ali nisu uspeli. To je kad se opredelite da igrate na rezultat. Da ne primite gol, a ako ga date onda super. Međutim, jako je teško otići u Nemačku i razmišljati na taj način - konstatovao je Rade.

Foto: Starsportphoto

 

Potom je prokomentarisao izjavu Dejana Stankovića koji je rekao da ne voli poklonjene golove. 

- Slažem se sa Stankovićem da je drugi gol poklonjen i da gol razlika može da odluči. Tu se lopta ne gubi, to je sveto pismo u fudbalu, defanzivni vezni je "ubio" golmana. Imala je Zvezda te šanse posle 1:0, ali Sanogo nije edukovan igrač da udara loptu glavom. Njega je lopta dva puta napucala. On tu loptu treba da zakuca.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Stankovic je bio dobar igrac ali kao trener je 0. On ubacuje Simica u Igru koji nije odigrao minute u prvenstvu Srbije, SMIJEŠNO.

Bane

pre 3 godine

Najbolji, najpošteniji komentar do sada. Da se ugledaju novinari i stručni komentatori. Sve što je rekao apsolutno je tačno, naročito ono o splavovima. I ne odnosi se samo na Zvezdu, nego na ceo naš fudbal. Do sada smo slušali i čitali hvalospeve i kad neki naš tim izgubi debelom razlikom. To je amortizovanje poraza koje naručuju klubovi. Bogdanoviću svaka čast!

NEBOJŠA

pre 3 godine

МОЖЕ БОГДАНОВИЋ ДА СЕ.Е КОЛИКО ХОЋЕ.ЗВЕЗДА ЈЕ ЈУЧЕ ДОБРО,ЧАК ИЗНЕНАЂУЈУЋЕ ДОБРО,СТАЈАЛА.ПОРАЖЕНИ СМО ИЗ ОЧИГЛЕДНЕ И ВЕЛИКЕ СУДИСКЕ ГРЕШКЕ.ЧАК И КОД НАС,А У ЕВРОПИ ДА И НЕ ГОВОРИМ,90% СУДИЈА БИ ЗА ОВАЈ СТАРТ ГАЛО ЖУТИ КАРТОН.ОН НИЈЕ СУДИО НБИ ФАУЛ И ТО СУ ШВАБЕ ПРЕТВОРИЛЕ У ГОЛ.СА ИВАНИЋЕМ И КАНГОМ ШВАБЕ БИ ЈУЧЕ ПРИМИЛЕ ''ТРИ ЛАКА КОМАДА''УСРЕД СВОГ СЕЛА !!!БОГАНОВИЋ ЈЕ ОТКРИО''ТОПЛУ ВОДУ''ДА ДАНАШЊИ ФУДБАЛЕРИ БИВШИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА ,НИСУ НИ ДО КОЛЕНА.ПА МИ ОД ПИКСИЈА (30 ГОДИНА) МИСМО ДОБИЛИ 10КУ КОЈА ЗНА ДА ИГРА ФУДБАЛ.ИМАМО ПРОБЛЕМА СА БЕКОВИМА ЈЕР ИХ ТРЕНЕРИ У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА Н Е З Н А Ј У НАПРАВИТИ.ЈЕР БЕКОВИ СЕ ПРАВЕ А НЕ РАЂАЈУ .СВИ НАШИ ИГРАЧИ СУ НЕКИ ''СПОЉНИ'',''ПОЛУШПИЦЕВИ'',''ПОЛУКРИЛА''''ПОЛУВЕЗНИ'',ШТО ЋЕ РЕЧИ ДА НИ ТРЕНЕР НЕЗНА ШТА СУ,ПА ИГРАЈУ СВЕ,А ТО У ПРЕВОДУ ЗНАЧИ Н И Ш Т А !!!КАО НАШ ГОБЕЉА.СВАГДЕ СОЛИДАН НИГДЕ ОДЛИЧАН

Ratko

pre 3 godine

Treba biti realankao ovaj gispodin pa reci onako kako jeste. Nemamo igrace koji prave razliku, nisu fudbalski edukovani. A zasto nisu jer odavno nema struke fudbalske. Sve neki nabedjeni strucnjaci da bi se i Murinjo i Klop u cudu nasli kad bi culi njihove izjave. Nena struke a glavni akteri su oni sto sede na tribinama u lozama klupski velikani. Oni su i unistili fudbal u Srbiji. Novinari cim neki igrac odigra jednu utakmicu maltene od njega prave Maradonu alo fudbal se uci godinama sticanjem iskustva kroz utakmice i uz naporan rad. Toga kod nas nema odavno. Dali se neko seca nasih igraca od pre dve tri godine ne naravno osim njih par koji su minorni. Niko se ne seca tih igraca jer nisu nista pokazali i ostavili neki trag da bi ih se trebalo secati. Odigraju par utakmica i nestanu na brzinu ih uvale Kinezima ili Arapima alinih ovi jos brze vrate tamo odakle su dosli!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija