• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2020

20:00 >> 23:07

(VIDEO) CRNA SERIJA ZVEZDE! Crveno-beli treći put uzastopno ostali bez pobede! Ivanić promašio penal

Crvena zvezda

(VIDEO) CRNA SERIJA ZVEZDE! Crveno-beli treći put uzastopno ostali bez pobede! Ivanić promašio penal

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Javora remizirali su u 12. kolu Superlige Srbije. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" završena je bez golova

Crveno-belima je to treća uzastopna utakmica bez pobede, posle remija sa Partizanom i poraza od Hofenhajma. Sa druge strane, Javor je i peti put zaredom ostao bez pobede u Superligi, ali je u tom periodu ostvario tri remija.

Gosti iz Ivanjice su u nekoliko navrata pretili, ali ne preterano opasno. Sa druge strane, najbolju priliku na meču propustio je Mirko Ivanič, kome je Đorđe Lazović u 60. minutu odbranio penal.

Osim penala, Lazović je imao još nekoliko vanserijskih intervencija, pa je sa punim pravom poneo epitet junaka utakmice.

Crvena zvezda - Javor 0:0

STADION: "Rajko Mitić" (Beograd), SUDIJA: Dragan Čolović (Raška)

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Eraković, Pankov, Radulović (od 46. Rodić) - Petrović - Spiridonović (od 46. Falćineli), Nikolić, Ivanić (od 66. Pavkov), Gavrić (od 46. Katai) – Ben (od 73. Vukanović). TRENER: Dejan Stanković.

JAVOR: Lazović - Jevtić, Pavišić, Otašević, Jevremović (od 90+3. Mladenović) - Maričić, Piščević - Zvekanov, Šćepanović (od 90+1. Radivojević), Ilić (od 66. Tanko) - Luković (od 90+1. Sević). TRENER: Igor Bondžulić.

Tok meča

Kraj - Utakmica je završena bez golova.

90+2. minut - Prvi žuti karton na meču dobio je Marko Gobeljić zbog neopreznog starta.

90. minut - Igraće se još tri minuta.

88. minut - Šutirao je ofanzivac Javora Luka Luković, ali je Zoran Popović bio siguran.

85. minut - Obrukao se Pavkov. Promašio je "ceo fudbal" centarfor Crvene zvezde na petercu.

83. minut - Igra se na polovini Javora, ali crveno-beli ne pokušavaju da ugroze Lazovića koji gospodari kaznenim prostorom.

74. minut - Đorđe Lazović brani kao Iker Kasiljas i Đanluiđi Bufon u najboljim danima! Centrirao je Katai, Pavkov je šutirao glavom sa tri metra, ali je Lazović uspeo da odbije loptu do prečke i spreči je da uđe u gol.

73. minut - Poslednja izmena u redovima šampiona Srbije. Aleksa Vukanović je zamenio Bena.

70. minut - Katai je imao dobru priliku, ali je golman Lazović još jednom dobro intervenisao i odbio je loptu u korner. Posle udarca iz ugla je glavom šutirao Eraković, ali pored gola.

66. minut - Umesto Mirka Ivanića na terenu je Milan Pavkov, a u ekipi Javora je Ibrahim Tanko zamenio Andreja Ilića.

62. minut - Ivanić je šutirao levom nogom sa osam metara, ali veoma traljavo.

60. minut - Nema gola! Đorđe Ivanić brani šut Mirka Ivanića sa bele tačke.

59. minut - Penal za Zvezdu! Katai je oboren, ali pitanje je da li u ili van kaznenog prostora.

54. minut - Dobar pokušaj Bena, ciljao je reprezentativac Komorskih Ostrva, ali je lopta prošla pored gola.

50. minut - Trese se mreža Zvezdinog gola, ali samo njen spoljni deo. Šutirao je Otašević, ali nije bilo potrebe da Zoran Popović reaguje.

46. minut - Počinje drugo poluvreme, a Dejan Stanković je napravio trostruku izmenu. Na terenu su Aleksandar Katai, Dijego Falćineli i Milan Rodić, a iz igre su izašli Željko Gavrić, Srđan Spiridonović i Andrija Radulović.

Poluvreme - Bez golova na stadionu "Rajko Mitić".

44. minut - Dobru priliku imala je ekipa Javora. Maričić je centrirao sa desne strane, ali je Zvekanov glavom iz odlične pozicije neprecizno šutirao.

38. minut - Nova velika šansa za Zvezdu! Centrirao je Nikolić sa desne strane, Ivanić je šutirao sa nekoliko metara od gola, ali je Lazović fantastično intervenisao. Na odbijenu loptu je naleteo Gobeljić, ali je nije lepo zahvatio i šansa je propala.

32. minut - Veljko Nikolić promašuje prazan gol! Crvena zvezda je imala korner, golman Javora je loše procenio let lopte, samo ju je zakačio, a vezista šampiona Srbije sa ivice kaznenog prostora šalje loptu preko prečke.

28. minut - Pokušao je Spiridonović iz velike daljine, ali lopta odlazi nebu pod oblake.

19. minut - Šutirao je Željko Gavrić iz slobodnog udarca, ali je golman Lazović bio siguran.

16. minut - Imao je priliku Gavrić, ali je krilo crveno-belih imalo slab prvi kontakt sa loptom, pa je sve otišlo u zaborav.

13. minut - Bez prilika na Marakani, ali se mora istaći da je tempo igre veoma visok za standarde srpskog fudbala.

4. minut - Dobru priliku imao je Javor. Šutirao je Jevremović iz okreta, ali je lopta prošla pored gola crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Utakmica je počela!

20.50 - Još deset minuta ostalo je do početka meča i igrači su završili zagrevanje.

20.01 - Sat vremena pre početka utakmice objavljeni su sastavi, a Dejan Stanković je potegao za nesvakidašnjim rešenjem na poziciji levog beka. U odbrambenoj liniji, po levoj strani, igraće Andrija Radulović. Crveno-beli će meč započeti u sledećem sastavu: Popović – Gobeljić, Eraković, Pankov, Radulović - Petrović - Spiridonović, Nikolić, Ivanić, Gavrić – Ben.

 

 

Na klupi šampiona Srbije ostali su Ćopić, Degenek, Gajić, Rodić, Hajdin, Simić, Katai, Vukanović, Falćineli, Pavkov i Krstović.

Sa druge strane, Ivanjičani će od prvog minuta na teren izaći sa sledećim timom: Lazović - Jevtić, Pavišić, Otašević, Jevremović - Maričić, Piščević - Zvekanov, Šćepanović, Ilić - Luković.

Šansu sa klupe za rezerve čekaće Župić, Tričković, Nikolić, Rušević, Mladenović, Radivojević, Sević, Balabanović, Ristić, Mijailović i Tanko.

20.00 - Dobrodošli na lajv blog meča Crvena zvezda - Javor, na portalu informer.rs.

 

Superliga Srbije, 12. kolo

Nedelja

Bačka - Inđija 1:2 (1:1)

(Zličić 42 - Nešković 33, Obradović 67)

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

(Nikčević 28, Sise 43 – Sise 40 ag)

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

(Drinčić 58, Andrić 78)

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

(Pejović 25 p - Mijić 12, 30 p)

Proleter - Voždovac 1:1 (1:0)

(Leandro 5 - Stoisavljević 89)

Crvena zvezda - Javor 0:0

Ponedeljak

Metalac - Radnik (17)

Radnički - Partizan (17)

Spartak - Mladost (17)

TSC - Čukarički (17)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
5 PAVELIĆEVIH NDH NOGOMETAŠA U

pre 3 godine

STANKOVIĆU MOJNE DA BUDE FIK I GOTOVO

Mire

pre 3 godine

Ajmo penal za zvjezdanu!!!! Vidiš li sudac da ovako ne umeju da ga daju!!!

Milan

pre 3 godine

Stankovic odlazi, dosta je tebe i glupih kombinacija Zvezda nema igru a ti neznas gde kojeg igraca da postaviš.

Srbijanac

pre 3 godine

A sto crna serija? Mora li uvek da se pobedjuje? Nigde tu ne pise da mora mada je Zvezda imala priliku za pobedu... Ovaj remi treba da bude velika opomena mada ce i dalje da se desavaju ovakve stvari.. Deki je bio ekstra igrac ali kao trener je mnogo mnogo zelen i do sada je imao mnogo srece.. Nadam se da ce Zvezda biti na kraju prva i da dodje neko iskusniji da odradi kvalifkacije da nam se ne desi opet Omonija...

Popaj

pre 3 godine

Terzicu vidis li ti ko ti vodi tim i ko ti dovodi pojacanja,, zar si ti slijep da ne vidis da mi nemamo desnog beka i cestitog bar jedno zadnjeg veznog jesi li ti slep,

Nebojša

pre 3 godine

Trebalo je ponoviti penal ili svirati još jedan kasnije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija