• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2020

08:46

PREVARILI SU ZVEZDU I IZBACILI JE! Istina izašla na videlo, Čeh OTKRIO SVE DETALJE!

Crvena zvezda

PREVARILI SU ZVEZDU I IZBACILI JE! Istina izašla na videlo, Čeh OTKRIO SVE DETALJE!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak u drugom kolu Lige Evrope igra sa Slovanom iz Libereca (18.55)

Česi su stari dužnici srpskom šampionu. Zvezda je u sezoni 2005/06. eliminisana iz Evrope baš od Slovana iz Libereca, koji je upisao tada obe pobede.

Mečevi protiv Slovana stigli su nakon eliminacije od slavnog Milana, a okršaja u Liberecu i Beogradu dobro se seća tadašnji golman Čeha. Marek Čeh, tada čuvar mreže, a danas trener golmana u stručnom štabu češkog tima, kaže da dobro pamti meč sa crveno-belima.

Kako kaže u Beogradu je bilo bučno, poslužili su se trikom, a Zvezdu su eliminisali iako je bila favorit!

Foto: Starsportphoto

 

- Sećam se neverovatno mnogo stvari iz tog vremena. Eliminisali smo ih, iako su bili veliki favoriti - prisetio se za klupski sajt Marek Čeh, tadašnji golman tima iz Libereca.

- Na njihovom ogromnom stadionu, jedna tribina je rezervisana za najvatrenije navijače. Pripremili su ogroman transparent i zbog njega nisu ni primetili da smo postigli gol već u drugom minutu. Desetak minuta kasnije, kada su ga sklonili, počela je ogromna buka, počeli su da nam zvižde - dodaje bivši čuvar mreže.

Foto: Starsportphoto

 

Slovan iz Libereca se pred meč sa Crvenom zvezdom poslužio jednim lukavstvom, a to je bila zasluga tadašnjeg trenera Vite Lavičke.

- Igrali smo sa njima tokom letnjih priprema. Trener je izveo rezervni sastav, što je njih opustilo i zbog toga su nas potcenili. Kasnije smo ih pobedili u obe utakmice - zaključuje Čeh.

Foto: Starsportphoto

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija