• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

31.10.2020

08:34

(VIDEO/FOTO) KAD ZADIVIŠ "GENIJA"... Katai je MOĆAN IGRAČ! Najbolji potez Zvezdine uprave!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) KAD ZADIVIŠ "GENIJA"... Katai je MOĆAN IGRAČ! Najbolji potez Zvezdine uprave!

Podeli vest

Genije hvali Magika! Aleksandar Katai je moćan igrač, poručuje za Informer jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde Dejan Savićević

Genije hvali Magika! Aleksandar Katai je moćan igrač, poručuje za Informer jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde Dejan Savićević. Krilni napadač crveno-belih dao je na „Marakani“ Slovanu iz Libereca gol za 4:1 (5:1) u meču 2. kola grupne faze Lige Evrope. Reč je o prelepom pogotku, za koji su navijači odmah primetili da ga je dao u Dejovom stilu.

Katai je sam povukao loptu negde od sredine terena, pobegao maltene celoj odbrani Libereca, izašao pred golmana i levom nogom, koja mu je slabija, sproveo loptu u mrežu. U izjavi za naš list, Savićević je istakao da je momak iz Srbobrana najbolji igrač Crvene zvezde trenutno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezdine “desetke” 1️⃣0️⃣ Katai ? Savićević ? #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Oct 30, 2020 at 6:49am PDT

 

- Katai je baš moćan igrač, moćno deluje na terenu. Možda i najbolji potez uprave što ga je vratila. Napredovao je, sad igra bolje nego u prvom mandatu kad je bio u Zvezdi. Lepo ga je videti na terenu – kaže Savićević.

Foto: Starsportphoto

 

Foto: Instagram/printscreen

 

Navijači zahvalni Tei Katai

Navijači Crvene zvezde ne propuštaju priliku da zahvale lepoj Tei Katai zbog Aleksandrovog povratka na „Marakanu“. On je imao ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, ali je dobio otkaz usled rasističkih komentara svoje supruge, pa se vratio u redove srpskog šampiona.

- Hvala ti Tea, ti si kraljica. Mnogo si učinila za Zvezdu. Volimo te – samo su neki od komentara upućeni atraktivnoj gospođi Katai.

 

Predsednik fudbalskog savez Crne Gore prisetio se meča koji je Zvezda odigrala na Kipru sa Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su tada eliminisani zbog lošijeg izvođenja jedanaesteraca, a Dejo kaže da je verovao da će Katai i tu utakmicu da prelomi.

- Katai je i na toj utakmici bio dobar. Imao je momente kad predribla po nekoliko igrača, „naniže“ celu odbranu. Neko ko poseduje taj kvalitet može u jednom trenu da reši utakmicu. Uvek sam voleo takve igrače – zaključuje Savićević.

Odmah posle utakmice sa Liberecom, društvene mreže su preplavili komentari kako Kataijeve majstorije podsećaju na Dejanove iz najboljih vremena. Igraču je ovakvo poređenje jako prijalo.

- Pročitao sam mnogo reči hvale i poređenja sa legendom našeg kluba Savićevićem i to je zaista velika stvar. Smatram ga jednim od najboljih u istoriji kluba, tako da mi jako prija poređenje, ali se ne zanosim, ipak je Dejo genije. Znači mi što su navijači uz mene, kao i uz celu ekipu. Samo su oni nedostajali na tribinama, pa da ambijent bude potpun – kaže Katai za naš Informer.

Foto: Starsportphoto

Dejan Savićević

Foto: Starsportphoto

 

Zvezdin majstro veruje da će biti još pogodaka poput ovog protiv Slovana. 

- To je jednostavno moja karakteristika. Ne vežbam, dođe trenutak inspiracije. Verujem da će biti još golova, a na koji način nisam siguran, jer su navijačima pre svega važni pogoci. Ipak, voleo bih da ih dajem slično kao Liberecu, pa da još više usrećim sve koji prate Zvezdu – zaključuje Katai.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija