• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

20:12

(VIDEO) HAOS NA UTAKMICI ZVEZDE I ZLATIBORA! Šavija uleteo na teren! Stanković ga DRŽAO!

Crvena zvezda

(VIDEO) HAOS NA UTAKMICI ZVEZDE I ZLATIBORA! Šavija uleteo na teren! Stanković ga DRŽAO!

Podeli vest

Neverovatna scena viđena je tokom meča Crvene zvezde i Zlatibora u okviru Kupa Srbije, kada je u jednom momentu meč prekinut i to zbog dolaska vođe navijača na atletsku stazu!

Utakmice u Srbiji igraju se bez publike, a navijači Zvezde su želeli da obeleže 10 godina od odlaska Branislava Zeljkovića Zelje, legendarnog vođe severne tribine!

 

 

Legenda "Severa", Vladimir Šavija, došao je do klupe Crvene zvezde, tu je kratko razgovarao sa Dejanom Stankovićem, trenerom ekipe. Razlog Šavijinog "upada" na Marakanu jeste obeležavanje 10 godina od je "Sever" ostao bez svog legendarnog komandanta, Branislava Zeljkovića Zelje.

Nekoliko minuta je trajao prekid, a za to vreme je vladalo "natezanje" između delegata, policije i vođe Delija.

Na kraju se on vratio na Sever, gde je bio istaknut transparent u čast Zeljkovića, na kojem je pisalo: - 10 godina je prošlo, četnici Sever te i dalje vole - pisalo je na transparentu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dekduba

pre 3 godine

Ne morate od svega da pravite senzaciju kakav "haos". Obelezena godisnjica velikog navijaca Zelje i to je to

bruka je

pre 3 godine

da vam navijaci na ovakav nacin diktiraju sta i kako... pa bre to rade samo grobari a evo se i mi obrukasmo...

Penzioner

pre 3 godine

VULINE, sta trazi "akademik" navijaca C.Zvezde, Savija na terenu ?????????

alekmaric93

pre 3 godine

Ajde ne morate preterivati makar vi iz Informera, niti je bilo kakvog haosa niti bilo cega

Aca

pre 3 godine

Taj smrad treba da ide u kanalizaciju cega su oni vodje?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija