• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

21:10

ULTRA BOMBETINA! DETONACIJA NA KALEMEGDANU! Zvezda dovodi pravu zver!

Crvena zvezda

ULTRA BOMBETINA! DETONACIJA NA KALEMEGDANU! Zvezda dovodi pravu zver!

Podeli vest

Amerikanac Tejlor Ročesti napustiće redove Crvene zvezde nakon svega nekoliko utakmica u dresu crveno-belih. Sa druge strane Delije će biti oduševljenje njegovom zamenom

Zvezda razmišlja o dovođenju plejmejkera, a kako saznaje ''Maxbet sport'' izbor je pao na Amerikanca Džejlena Adamsa i to bi uskoro trebalo da bude i ozvaničeno!

Adams igra na poziciji plejmejkera i beka šutera, ima 24 godine, a igrao je za koledž Sent Bonaventur i 2018. bio proglašen za najboljeg igrača konferencije. Po završetku koledža nije draftovan, ali je potpisao dvosmerni ugovor sa Atlanta Houksima, igrajući i za njihov razvojni tim Eri Bej Houkse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ma da

pre 3 godine

kao da se radi o glavnom igracu nekog NBA tima... mozda momak bude dobar ali je smesno odmah ga proglasiti za bombetinu a radi se o ligi koja je slabija od mnogih liga u nasem okruzenju...

Ma da ma da

pre 3 godine

Dosta bre vise ti stranci osrednjeg kvaliteta a nase igrace izbacuju iz Zvezde.Nemam vise utisak da gledam Zvezdu.Juce su igrali zvezdini Amerikanci protiv malo boljih spanskih Amerikanaca.Sramota za srpsku kosarku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija