• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

00:50

DEKI OTVORIO DUŠU! Posle Libereca je sve rekao, nije bilo lako!

Crvena zvezda

DEKI OTVORIO DUŠU! Posle Libereca je sve rekao, nije bilo lako!

Podeli vest

Crvena zvezda je na gostovanju Slovanu u Liberecu odigrala meč bez pobednika i bez golova, ali je uprkos tome sa 11 osvojenih bodova obezbedila prolazak u narednu fazu takmičenja Lige Evrope

Šef stručnog štaba našeg šampiona Srbije Dejan Stanković tvrdi da je i pored remija u Češkoj cilj ispunjen.

Prolaz dalje je zasluga svih momaka koji u paklenom ritmu kakav imamo, uspevaju da izvuku i više od maksimuma. Često govorim da čovek na terenu donese više nego igrač, a oni iz meča u meč pokazuju da su veliki ljudi. Situacija sa zdravstvenim biltenom nije bila sjajna, pratilo nas je mnogo pehova što se tiče povrede, umora i virusa, ali su momci iz svega izašli snažniji i zaslužili da osvoje 11 bodova. Da me je neko pitao pre početka takmičenja da li bih prihvatio takav saldo, ne znam šta bih odgovorio, ali znam da smo i pre početka grupne faze hrabro najavljivali "evropsko proleće", a ono je sada tu. To je uspeh svih ljudi u klubu i naših navijača, time smo podigli lestvicu još više. Pokazali smo se pošteno i odgovorno i tako smo i ulazili u svaki meč. Još jednom - "skidam kapu" igračima - počeo je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Remi Zvezde na kraju grupne faze takmičenja u Ligi Evrope

Osvrnuo se i na detaljniju analizu meča šef stručnog štaba.

- Moglo je i bolje. Prvo poluvreme nismo bili na našem nivou, ali čim smo ušli u nastavak meča sa više strpljenja, bili smo pravi. Protivnik se takođe pitao, a oni su izašli čvrsto, pa je utakmica bila "do koske", kao da smo se borili za prolaz. Čestitam im na fer pristupu. Drago mi je što treću utakmicu u nizu nismo primili gol u Evropi.

Foto: Starsportphoto

 

Ne razmišlja Stanković o narednom rivalu u Ligi Evrope.

- Uživam u današnjem rezultatu. Imamo još tri utakmice do kraja polusezone, čekaju nas dueli sa Bačkom i Metalcem u Superligi, kao i sa Radom u kupu, posle toga pauza. To je paklen ritam, ali igrači imaju sjajan karakter i verujem da će izgurati na pravi način sve ono što ih čeka. U ponedeljak dobijamo protivnika, pa ćemo razgovarati. Nećemo se predavati bez obzira na to ko nam je sledeći rival. Realista sam, ali uvek idem sa podignutim gardom. Poštujemo svakog, međutim, nemamo razloga da se plašimo - podvukao je Stanković.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 3 godine

Stankoviću više samokritike.Večreras u 90 minuta igre samo jedna i to slučajna gol šansa za Bena koju nije realizirao.Sa takvom igrom ne može se u Evropu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija