• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

19:55

ZVANIČNO! BOMBA SA MALOG KALEMEGDANA!

Crvena zvezda

ZVANIČNO! BOMBA SA MALOG KALEMEGDANA!

Podeli vest

Španski reprezentativac i bivši plejmejker Valensije Hoakim „Kino“ Kolom novo je pojačanje Crvene zvezde! Iskusni 32-godišnji organizator igre (Andorra La Vella, rođen 01.11.1988.godine) koji je potpisao ugovor na jednu sezonu sa opcijom produženja na još jednu, doneće na poziciji organizatora igre veliki kvalitet i neophodno iskustvo

Kolom koji je rodom iz Andore, visok je 189 centimetara, a u dosadašnjoj karijeri iskustvo je sticao prvo u španskim klubovima : Saragosi, Estudijantesu, Bilbau, da bi internacionalnu karijeru započeo vrlo zapaženim trogodišnjim boravkom u ekipi Uniksa iz Kazanja.  Nakon kratke epizode u turskom Bašakšehiru, tokom sezone 2018-2019 prešao je u Valensiju za koju je nastupao sezonu i po.

 

 

Kolom, koji je prošao sve mlađe selekcije Španije, osvajač je zlatne medalje na SP u Kini, a individualne nagrade koje je osvajao tokom svog boravka u Uniksu najbolje govore i o njegovoj igri: bio je član najbolje petorke Evrokupa, najbolji asistent VTB lige i najbolji šesti igrač takmičenja koje se igra na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza. Odlikuje ga odličan pregled igre, brojne asistencije, dobar prodor i na prvom mestu timska igra u kojoj Kolom na prvom mestu razigrava saigrače i ekipu.

Hoakim „Kino“ Kolom u Crvenoj zvezdi nosiće dres sa brojem  55.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Comi

pre 3 godine

Strasno i smrt za nasu kosarku.Pa gde su mladi Srbi da budu glavni igraci?Unistice stranci od 30godina srpsku kosarku.Apel za drzavu da smanji novac i da se novac da klubovima gde igraju srpska deca.Zvezda i Partizan treba da menjaju politiku i skinuti ih sa pojila.Ne znam kad smo imali zadnjeg pleja ili beka da razbija?

Boki 61

pre 3 godine

Ajde vi Zvezdaši dosta tog bombardovanja. Izginućete od toliko bombi. Niko da izbroji dali je više bombi ili poraza.

NekoKo

pre 3 godine

Čovek nije ove godine uopšte igrao Evro ligu za Valensiju. Valensija ga je nogirala. Teško da je to bomba. Daj bože da pruži partije na nivou Ročestija, mada jako teško. Kako li se to zamišlja da ono što je ekipa vežbala mesecima na treningu, novi igrač i to plej, dođe danas, sve pohvata momentalno i već počne da vodi igru protiv Valensije.? Uskoković, em je talentovaniji em trenutno sposbniji da igra na višem nivou. Nismo na treninzima, ali utakmice koje smo gledali pokazuju činjenično stanje. Obradovićev posao svakako nije posao pleja, pemda jeste problem u oragnizaciji igre Zvezde, tačnije radi se o totlanom divljanju pojedinih igrača.Divljaju zato što se na treninzima nije uradio dobar posao

Srbijanac

pre 3 godine

Covic je trebalo da odrzi obecanje i kupuju samo domace, stranci nas unistise em finansijski em losom igrom u zavrsnici sada treba da se dogodi cudo da Zvezda udje u top 8 iako ima tim za f4. Steta prokockali su veliku sansu da naprave nesto... Ostaje da se sacuva titula na Jadranu mada je i to djavolski tesko jer sada ima puno jakih timova koji mogu da uzmu titulu...

"GENIJE" PROGOVORIO O ČUVENOJ MAGLI! Da nije prekinuto, sigurno bi dobili!
Fudbal

"GENIJE" PROGOVORIO O ČUVENOJ MAGLI! Da nije prekinuto, sigurno bi dobili!

Žreb je odlučio da se u narednoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda sastane sa Milanom, pored povezanosti zbog legendarnog meča koji je prekinut zbog magle, zajednično i Zvezdi i Milanu je Dejan Savićević, koji je u emisiji "Teme do Arene" na Arenisport govorio o karijeri u crveno-belom i crveno-crnom dresu, ali i čuvenoj utakmici iz 1988. godine

16.12.2020

19:46

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija