• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2020

08:07

TRESE SE MARAKANA! Opasno zaratili Gelor Kanga i Dejan Stanković!

Crvena zvezda

TRESE SE MARAKANA! Opasno zaratili Gelor Kanga i Dejan Stanković!

Podeli vest

Gelor Kanga nije bio u planovima Dejana Stankovića za dva poslednja prvenstvena meča, protiv Bačke i Metalca u Gornjem Milanovcu iako nije bio povređen

Sreća njegova pa je kraj prevog dela sezone, inače bi i dalje sedeo na klupi. Kako prenosi Mozzartsport Gelor Kanga je od Dejana Stankovića dobio ukor pred isključenje posle serije grehova tokom boravka u Češkoj.

Sukob Kange i Dekija

Foto: Starsportphoto

Gelor Kanga i Dejan Stanković u sukobu

Isti izvor prenosi da su Stanković i Kanga imali verbalnu raspravu tokom poluvremena poslednjeg evropskog meča, a do razmimoilaženja je došlo i po završetku utakmice. Tada je Kanga jako nervozan zbog izmene u 52. minutu odbio je da pruži ruku šefu stručnog štaba prilikom protokolarnog čestitanja, uz reči da će o svemu pričati kasnije, ili u Beogradu.

Foto: Starsportphoto

 

 

Pored toga Kanga je napravio skandal na aerodromu "Nikola Tesla" kada se sukobio sa pripadnicima granične policije...Stanković je navodnom bio spreman na radikalan potez i definitivno odstranjivanje Gelora Kange iz takmičarskog tima...Da mu Stanković neće sve brzo oprostiti dokaz su dva poslednja meča, jer Gelora nije bilo u timu, a moraće žestoko da se potrudi kako bi vratio poverenje mladog stručnjaka. 

Gelor Kanga je, posle odlaska iz praške Sparte, potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Uz veliku platu od 500.000 evra. Za crveno-bele bi bilo najgore da u ekipi imaju igrača koji nije u planovima trenera, a ima jedno od najvećih primanja u ekipi. Naravno, postoji uvek opcija da ga crveno-beli stave na transfer listu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 3 godine

Znali smo kakav je Kanga jos od prvog puta kad je bio u Zvezdi. Ovo nije nista novo. Mislim da je pogresno da se ovakvi igraci na ovaj nacin kaznjavaju efekat je kontraproduktivan. On nije fudbaler koji je na pocetku karijere vec na zalasku, nisu mu bitne utakmice radi dokazivanja i slicno. On je na zalasku karijere i nece se sad posle svega sto je prosao pokoriti. Potreban je drugačiji pristup. Treba mu ponuditi da radi nesto vise, da ima sta da ocekuje od Zvezde. Mozda neko mesto direktora mladih selekcija kad zavrsi karijeru. Onda bi imao razlog da cuti i radi i pokorava se odlukama.

Bane

pre 3 godine

Kanga? Loš igrač, za neku seosku ligu Platite nekoj seoskoj ekipi neki evro da ga uzmu za skupljača lopti.

Srbijanac

pre 3 godine

Pa kazem ja Terzic bespotrebno gomila skupe igrace a zna kakav je karakter Kange sto pre ga prodaju bolje za njih i ubaciti mladog igraca od kog ce imati visestruku korist.... Po meni ako pojacavaju tim trebalo bi naci jaku zamenu za Rodica, prodati Kangu i Degeneka i jos neke koji nisu u prvi plan tako ce rasteretiti klubsku kasu i dati Spiridonovicu vecu minutazu, ne svidja mi se da Sanogo ostane jer mladji zbog toga stagniraju jer klub nema mnogo poverenje u njih i zbog toga odlaze u Evropu za sitne novce i na kraju nestanu u nize lige.... A posle nam trpi reprezentacija....

zzz

pre 3 godine

trese bas a? koga briga za ovakav fudbal u srbiji pre svega.. drugo, decko mora malo u policiju zbog onog na aerodromu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija