• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.12.2020

13:13

ZVEZDA BEZ NOVCA ZA KUPOVINU ULAZI U ZIMSKI PRELAZNI ROK! Sa 0 evra dovodi pojačanja!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ NOVCA ZA KUPOVINU ULAZI U ZIMSKI PRELAZNI ROK! Sa 0 evra dovodi pojačanja!

Podeli vest

Crveno-beli će potpisati ugovor sa Slavoljubom Srnićem, koji je bez kluba. Za Aksela Bakajoka daće Interu 15 odsto od naredne prodaje. Zvezdina želja je i Duško Tošić, koji je takođe slobodan igrač

Crvena zvezda planira da se ozbiljno pojača u zimskom prelaznom roku, ali i da na novajlije ne potroši ni evro! Crveno-beli bi trebalo danas da potpišu ugovor sa Slavoljubom Srnićem, koji je još u oktobru raskinuo ugovor sa Las Palmasom i otad je bez kluba. Za krilnog napadača Aksela Bakajoka neće biti plaćeno obeštećenje, već su se crveno-beli obavezali da će od naredne prodaje proslediti Interu 15 odsto.

Sve su veće šanse da se na "Marakanu" vrati i defanzivac Duško Tošić, kojem je istekao ugovor sa Gvangžu RF, što znači da bi Zvezda i njega dobila za džabe.
Jedini način

Novca nemamo, a pojačanja su nam potrebna. Zato ćemo morati da se fokusiramo na one koji ili nemaju klub ili klub želi da ih se reši
Izvor iz Zvezde

Stanković odobrio

Sve se to uklapa u najavljeno smanjivanje troškova o kojem je pričao generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić. On je rekao da je srpski šampion zbog epidemije koronavirusa izgubio više od 20 miliona evra.

Zbog toga će, kaže naš izvor s "Marakane", Zvezdin cilj ove zime biti da juri igrače za koje nije potrebno platiti obeštećenje.

- Novca nemamo, a pojačanja su nam potrebna. Zato ćemo morati da se fokusiramo na one koji ili nemaju klub ili ne igraju, pa klub želi da ih se reši. Nije prvi put da tako radimo, ali kad nemate novca, onda je teže naći kvalitetne igrače. Srnića odlično poznajemo, već je bio u Zvezdi, trenirao je i sad neko vreme sa nama, otkako je raskinuo ugovor sa Las Palmasom. Dopao se treneru Stankoviću. Dejan takođe dobro poznaje Bakajoka iz Intera i veruje da bi takav fudbaler dobro došao našem timu - kaže naš izvor.

Foto: FK Crvena zvezda

Duško Tošić blizu povratka u Zvezdu


Tošić je u odličnoj formi uprkos tome što ima punih 35 godina. Navodno ima i ponude iz inostranstva, verovatno finansijski unosnije od Zvezdine, ali iz privatnih razloga želi da se vrati u Beograd.

ZVEZDINA POJAČANJA

Ime i prezime: Slavoljub Srnić
Pozicija: Krilo
Obeštećenje: nula evra
Plata: 9.000 evra mesečno

Ime i prezime: Aksel Bakajoko
Pozicija: krilni napadač
Obeštećenje: 15 odsto od naredne prodaje
Plata: 12.000 evra mesečno

Ime i prezime: Duško Tošić
Pozicija: štoper
Obeštećenje: nula evra
Plata: 25.000 evra mesečno

- Duškove maloletne ćerke žive u Beogradu i dugo su bili razdvojeni. To je jedan od razloga zašto bi Tošić voleo da se vrati i zaigra za Zvezdu. Naravno, tu je i sportski motiv, jer Zvezda već u februaru igra sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope. Na putu je da osvoji još jednu titulu, a Duško nema titulu sa crveno-belima iako je proveo sezonu i po na "Marakani" - zaključuje naš izvor.

Povratak kući

Tošić je takođe potvrdio da postoje velike šanse da opet zaduži crveno-beli dres.

- Iako imam 35 godina, osećam se odlično i sigurno bih mogao da odigram još dve-tri sezone na visokom nivou. Imam nekoliko ponuda, ali ne mogu ništa konkretnije da kažem. Što se tiče Crvene zvezde, uvek je čast i privilegija nositi njen dres, jer je to naš najveći klub, uz poštovanje prema svima ostalima. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i sa trenerom Stankovićem. Narednih dana ćemo se videti i razgovarati detaljnije - poručio je Tošić.
 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ДА Е НЕ ЛАЖЕМО ''КОЛКО ПАРА ТОЛКО МУЗИКЕ''ЗАШТО БИ БОГАТИ ДАВАЛИ СТОТИНЕ МИЛИОНА ЗА ПОЈАЧАЊА КАД СЕ ИСТО МОЖЕ И БЕЗ ДИНАРА???ОД ГО.АНА СЕ ПИТА НЕ ПРАВИ !!!

SEVERNA TRIBINA

pre 3 godine

MA ZA NASU ZVEZDU PARA MORA UVEK DA IMA

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija