• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

11:41

FUDBALERI CRVENO-BELIH NA EGZOTIČNIM LOKACIJAMA! Zvezdaši odmaraju na Maldivima i u Dubaiju /FOTO/

Crvena zvezda

FUDBALERI CRVENO-BELIH NA EGZOTIČNIM LOKACIJAMA! Zvezdaši odmaraju na Maldivima i u Dubaiju /FOTO/

Podeli vest

Golman Milan Borjan sa suprugom Snežanom i sinom otputovao na ostrvo u Indijskom okeanu, a tamo je i vezista Njegoš Petrović s devojkom Marko Gobeljić i Kaća Grujić u Emiratima

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su klubu zimovanje na plus devet bodova, a onda su sa lepšim polovinama otputovali na plus 30 stepeni! Većina igrača srpskog šampiona odlučila je da zimsku pauzu provede na egzotičnim mestima u kojima traje večito leto.

Borjan na Maldivima

Tako je već prvog dana zimskog odmora golman crveno-belih Milan Borjan otišao je sa suprugom Snežanom i sinom na Maldive. Ovaj arhipelag u Indijskom okeanu izabrao je i mladi vezista Zvezde Njegoš Petrović, kojem društvo pravi devojka Bojana.

Uživanje

Volim ovo ostrvo. Svaki put do sada bilo je neverovatno, ali ove godine je najbolje
Snežana Borjan

Njima su se pridružili i golman TSC iz Bačke Topole Nenad Filipović, inače rođeni brat Borjanove supruge Snežane. On je otišao sa svojom lepšom polovinom Silvanom i njihovo troje dece. Za razliku od ove družine, desni bek kluba s "Marakane" Marko Gobeljić i njegova devojka pevačica Katarina Grujić izabrali su Dubai.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, utisak je da se svi odlično provode. Atraktivna supruga Zvezdinog golmana okačila je niz fotografija na kojima pozira u izazovnim kupaćim kostimima.

- Volim ovo ostrvo. Svaki put do sada bilo je neverovatno, ali ove godine je najbolje - napisala je gospođa Borjan.

Foto: instagram

Snežana i Milan Borjan na Maldivima



Dobroj atmosferi doprineo je i Borjan, koji je poneo bežični zvučnik, tako da plažom odjekuju srpski narodnjaci. "Vino po vino i prođe subota", zatim "A jesam je jesam, jesam volio" - smenjivali se stihovi pesama.

Pune baterije

Dok ekipa sa Maldiva vreme uglavnom provodi zajedno i uz muziku, Gobeljić i Grujićeva uživaju u nešto romantičnijoj atmosferi. Njih dvoje su neposredno pre odlaska na odmor proslavili šest meseci veze i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Odmaraju na plaži, šetaju, a večeri provode u poznatim restoranima.

Foto: instagram

 

- Sve što mi je potrebno - napisala je poznata pevačica, aludirajući na sunce, more i svog dečka.
Prvotimci crveno-belih praktično nisu imali odmor od juna, tako da sad pune baterije. Slobodni su do 8. januara, kada im počinju pripreme za nastavak sezone.
 

Mrkela i Pavkov na Zlatiboru

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zbog mnogobrojnih obaveza nije imao vremena da ide na egzotične destinacije, već je sa suprugom Olgicom i njihovim sinom otišao na Zlatibor. Porodica će tamo ostati nekoliko dana, a zatim se vraćaju u Beograd, zbog obaveza oko prelaznog roka u Zvezdi. Na Zlatiboru odmara i napadač Milan Pavkov, koji je posetio i čuveni Gostiljski vodopad.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija