• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2020

17:21

BRUKA! Zvezdin ISTORIJSKI DEBAKL u Laktašima! /VIDEO/

Crvena zvezda

BRUKA! Zvezdin ISTORIJSKI DEBAKL u Laktašima! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su teški debakl u Laktašima protiv Igokee 85:65 u 12. kolu ABA lige

Došao je Dejan Radonjić, ali su problemi Crvene zvezde ostali! Igokea je ogolila sve mane crveno-belih, koji su pokazali da bez Džordana Lojda nema ofanzivne potentnosti, a sa druge strane, Radonjić će imati TEŽAK zadatak da popravi odbranu Zvezde koja je primila 50 poena za poluvremene! Na kraju ubedljivih 85:65 za Igokeu! 

 

 

Počelo je sa poenima Ognjena Kuzmića pod košem, ali je od rezultata 5:6 za Zvezdu na parketu postojao samo jedan rival! Serija Igokee 14:0 prelomila je meč, a kasnije je prednost domaćina samo rasla i rasla, da bi početkom poslednje četvrtine došla i na preko 30 poena. 

 

 

Nezaustavljivi su bili Klemons i Karmajkl tokom celog meča, a centar Igokee je "pojeo" kompletnu centarsku liniju Zvezde, dok je Stefan Pot lako izašao na kraj sa Voldenom, Kolomom i Uskokovićem. 

Težak zadatak je pred Dejanom Radonjićem da trgne crveno-bele koji su upali u najgori period u poslednjih nekoliko godina!

Igokea - Crvena zvezda 85:65 (25:16, 25:18, 21:15, 14:22)

Arena u Laktašima   Sudije: Boltauzer, Koljenšić, Majkić

Igokea: Vulić 5, Klemons 13, Atić 10, S. Simanić 0, Jošilo 7, Talić 11, Ilić 4, Pot 9, Voler 4, Karmajkl 14, Fundić 8, Kondić.

Crvena zvezda:  O'Brajant 8, Hol 2, Volden 10, Uskoković 1, Davidovac 9, Lazić 0, Rit 2, Dobrić 10, Jagodić-Kuridža 6, B. Simanić 3, Kuzmić 7, Kolom 7.

Četvrta četvrtina

Kraj meča, poraz Zvezde 85:65.

Uspela je Crvena zvezda do kraja meča da umanji zaostatak i na kraju ode kući za 20 koševa minusa, ali teško da će to biti uteha bilo kome, a pogotovo Dejanu Radonjiću!


Zvezda pravi seriju 12:0 u završnici, ali teško crveno-beli mogu da izbegnu poraz u ovom meču. 

Odlazi Igokea na +30 na startu poslednje četvrtine - 73:43!

Treća četvrtina

Uspela je Crvena zvezda da smanji zaostatak do kraja treće deonice i sačuva eventualne šanse za preokret u četvrtoj četvrtini - 71:43!

Rapsodija Igokee i u drugom poluvremenu! Četiri minuta crveno-beli nisu postigli koš, sa druge strane raste prednost domaćina, sada iznosti 29 poena! 

Ista meta isto odstojanje i na startu treće četvrtine, činilo se da će Zvezda trojkama Davidovca i Dobrića smanjiti zaostatak i uneti neizvesnost u meč, ali su Klemons i Atić ponovo podigli prednost Igokee - 66:38!

Druga četvrtina

Katastrofalna predstava crveno-belih u drugoj četvrtini! Ništa nije išlo od ruke košarkašima Zvezde, sa druge strane Igokea je bila bez greške. Na poluvreme se otišlo rezultatom - 50:28!

Nastavlja se loša igra u napadu Crvene zvezde, sa druge strane sve bolji procenti šuta iz igre Igokee - 41:25!

Katastrofalan početak druge četvrtine za crveno-bele i nastavak dobrog ritma Igokee, već je 15 poena prednosti za domaćina - 33:18!

Prva četvrtina

Uspela je Crvena zvezda malo da se trgne pred kraj prve četvrtine, Kino Kolom sa pet vezanih poena smanjio zaostatak, te se na odmor otišlo rezultatom 25:16!

 

 

Morao je Radonjić da zatraži tajm-aut prilikom rezultata 10:6, ali je i nakon toga Igokea bila bolji rival i nastavljena je serij. Nakon zakucavanja Karmajkla bilo je 19:6!

Otvorio je Ognjen Kuzmić utakmicu lakim poenima ispod koša, ali je onda usledila dobra serija Igokee. Pre svih Klemons je pogodio dve trojke kojima je domaćin otišao na +7 poena prednosti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 3 godine

Rage kilave i isluzene,posebno kilavi i staticni player wollden, takav jos nije igrao u zvezdi

Volim crno bele

pre 3 godine

Hahaha,steta sto sve ekipe nisu FMP??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija