• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

10:55

ZVEZDA JE HTELA DA VRATI GUDURIĆA! Čović otkrio ko je pokvario posao!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE HTELA DA VRATI GUDURIĆA! Čović otkrio ko je pokvario posao!

Podeli vest

Pokušala je Crvena zvezda da vrati Marka Gudurića, potvrdio je prvi čovek kluba Nebojša Čović

Konkurencija je bila jača, i Gudurić je završio u Fenerbahčeu. Beogradski tim nije mogao da parira unosnijim ponudama.

- Teško je proizvoditi mlade igrače i igrati Evroligu. Cene domaćih igrača su skočile, hteli smo Gudurića da vratimo, ali ne možemo da se nosimo sa budžetima drugih klubova. I on je dečko profesionalac i hoće da zaradi -  rekao je za TV Prva Nebojša Čović, prvi čovek Zvezde

Foto: Starsportphoto

KK Crvena zvezda

Nebojša Čović se dotakao i nekih od najvećih problema koje srpska košarka trenutno ima. Nacionalni tim je imao velikih problema u kvalifikacijama, a po mišljenju Čovića sve to kreće iz mlađih kategorija. 

- Zabrinut sam za budućnost naše košarke. Reprezentacija izgubi od Švajcarske, to je drugi nivo igrača, da se neko ne uvredi, a videli ste koliki je kvalitet. Mi nemamo zaštitu za igrače od 12-13 igrača koji odlaze. Mi jesmo uzeli oko 14 mladih igrača, ali teško je ući u konkurenciju sa Barselonom i Real Madridom koji nude posao roditeljima, smeštaj... Mi imamo mogućnosti, ali puno dece odlazi i moramo da zatražimo pomoć od saveza i FIBA -  ističe prvi čovek crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

hvala upravi i vama g.N.Covicu,sto ste bar pokusali da vratite Gudurica,nek uzme turcima jos para ,pa ce doci,za koju godinu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija