• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

19:50

ŽELIM VIŠE IGRAČA NA TRENINZIMA! Radonjić DIRETKAN posle Zadra! Nije vreme za brige, ali ni za radovanje!

Crvena zvezda

ŽELIM VIŠE IGRAČA NA TRENINZIMA! Radonjić DIRETKAN posle Zadra! Nije vreme za brige, ali ni za radovanje!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde upisali su drugu vezanu pobedu pošto su u Beogradu savladali Zadar sa 81:66, trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan nakon meča

- Hteo bih prvo da pohvalim ekipu Zadra, koja se borila uprkos situaciji u kojoj se nalazi zbog problema sa koronom. Osvojili smo nove bodove, pripremamo se za sledeći meč. Nadamo se da ćemo imati sledeće još ponekog igrača na terenu, ali to nije sigurno - rekao je Radonjić odmah posle meča. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je tokom meča imala određene oscilacije, a na pitanje šta ga brine, a šta raduje, trener crvneo-belih imao je jasan odgovor. 

- Nije vreme ni za brige, ni za radovanja!

Crvena zvezda poslednjih nedelja ima problema sa povredama, Lojd ima koronavirus, Simonović je bolestan, te je Radonjić ponovio da se nada da će biti više igrača na treninzima. 

Foto: Starsportphoto

- U ovom trenutku mogu da kažem da bih voleo da imamo više igrača na treningu i ako bi se to desilo, onda bismo imali više igrača za dodatnu analizu - podvukao je strateg crveno-belih nakon pobede. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Simanicu dati sansu da pokaze sta zna a zna vise nego Simonovic u ovom trenutku ili ga pustite da ode u neki klub gde ce vise da igra. Veliki talenat a propao zbog sujete trenera.. Nadam se da ce Radonjic ispraviti nepravdu..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija