• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

17:28

ZVEZDA PONOVO IZVISILA! Napadač sve dalje od "Marakane"!? /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA PONOVO IZVISILA! Napadač sve dalje od "Marakane"!? /VIDEO/

Podeli vest

Bliži se početak priprema za nastavak sezone na "Marakani", ali dok se Dejan Stanković i fudbaleri odmaraju, sportski sektor radi sve kako bi crveno-beli bili jači na proleće

Kako je "Mozzart sport" ranije najavio jedna od velikih želja Crvene zvezde je reprezentativac Švedske Isak Telin koji je prethodne sezone dominirao u Malmeu gde je upisao 14 golova i četiri asistencije na 25 prvenstvenih mečeva!

Telin je trenutno fudbaler Anderlehta, ali je na pozajmici u Malmeu gde je bio fantastičan te mu je tržišna vrednost rapidno skočila. Prvi uslov da Šveđanin stigne na "Marakanu" je da Milan Pavkov napusti redove šampiona Srbije, ali je ponuda iz Kine odbijena. Zvezda za snažnog golgetera traži najmanje 1.000.000 evra dok su Kinezi poslali 300.000 manje, te za sada nema ništa od njegovog odlaska. 

Posle fantastične sezone Anderleht traži okruglo 2.000.000 evra, Malme nema taj novac, a kako stvari stoje ni Zvezda nije spremna toliko da plati. Sada se u trku za Telina uključila nekolicina klubova iz Turske, Nemačke i Azije, a nema sumnje da su u finansijskom smislu sigurno jači od crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija