• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

11:14

MRKELA PROGOVORIO O POJAČANJIMA! Sve će zavisiti od ovoga... /FOTO/

Crvena zvezda

MRKELA PROGOVORIO O POJAČANJIMA! Sve će zavisiti od ovoga... /FOTO/

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela govorio je na startu priprema o pojačanjima, kao i situaciji oko Seku Sanoga

- Želimo da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu i cilj nam je da se u dvomeču sa Milanom predstavimo u najboljem mogućem svetlu. Igramo protiv favorita, ali trudićemo se da im pomrsimo račune, jer smo kroz istoriju to znali da radimo - počeo je Mrkela.

Osvrnuo se Mrkela i na prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku - Aksela Bakajoka.

- Radi se o mladom igraču, ima 22 godine i dolazi iz Intera gde je prošao sve mlađe kategorije. Igrao je i za juniorske selekcije Francuske, i radi se o fudbaleru kakav nam je potreban. Ima izvanredne atletske sposobnosti sa velikim prostorom za napredak. Verujem da će se dobro uklopiti u našu sredinu i da će mu prijati što oko sebe ima ljude koji su radili u Italiji i Interu, tako da se nadam da će mu sve to omogućiti da se razvije na pravi način.

Bakajoko je u Zvezdi zadužio dres sa brojem sedam

Foto: Starsportphoto

Veruje Mrkela i u pozitivan rasplet situacije sa Sekuom Sanogom koji je na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

- Još uvek čekamo rasplet sa klubom čiji je zvanično igrač. Veoma je blizu da se situacija realizuje u našu korist i da on potpiše ugovor sa Crvenom zvedom.

Foto: printscreen

Takođe, govorio je Mrkela i o dolascima i o imenima koji su medijima povezuju sa crveno-belima!

- Što se Duška Tošića tiče, njega znam iz omladinskih dana, još iz OFK Beograda. Odličan fudbaler i čovek i neko kome su vrata Crvene zvezde uvek otvorena. Obavili smo razgovore sa njim, on je trenutno u inostranstvu i čekamo da se vrati i izjasni. Marko Marin je takođe fudbaler kome su vrata Crvene zvezde otvorena. Ostavio je odličan utisak na nas u svakom smislu, ali njegov dolazak nije realan, jer ima čvrst ugovor u svom klubu. Ipak, moram da istaknem još jednom da nećemo nagomilavati igrače i da dolazak novih fudbalera zavisi od odlazaka - završio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija