• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

12:11

STANKOVIĆ OTKRIO KOGA ZVEZDA DOVODI! Evo kakvo je stanje sa Kataijem! /FOTO/

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTKRIO KOGA ZVEZDA DOVODI! Evo kakvo je stanje sa Kataijem! /FOTO/

Podeli vest

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković govorio je za klupsku televiziju pred početak priprema. Stanković se dotakao i najnovijeg pojačanja Aksela Bakajoka

-  Zadovoljan sam igračkim kadrom koji imamo. Došao je Bakajoko koji je brz i dobar igrač, može da napravi razliku, s obzirom na to kako igramo. Radimo na dovođenju još jednog ofanzivca i to je to, ostatkom tima sam zadovoljan. Timskim radim sa direktorima Terzićem i Mrkelom i trudimo se da donosimo odluke koje su najbolje za Crvenu zvezdu - rekao je Dejan Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Strateg crveno-belih dotakao se i situacije sa Aleksandrom Kataijem. 

-  On će danas izaći sa nama na teren, ali će ostati u Beogradu na daljem oporavku. Očekujemo da se priključi u februaru, a što se datuma tiče i predviđanja tog tipa, još uvek ne znamo. Moramo da vidimo sa doktorima sve to, ali sam zadovoljan kako teče oporavak i svi zajedno smo optimisti.

Bakajoko nije jedini novajlija među crveno-belima ovog januar, tu su još dva fudbalera koja su došla iz Grafičara. 

Foto: Starsportphoto

- Priključeni su prvom timu i želim im da se što pre naviknu na rad i uklope u grupu. Ozbiljno računam na njih dvojicu i preostaje im samo to da se pokažu u najboljem svetlu.

Govorio je Dejan Stanković o tome u kom segmentu Zvezda može da bolja na proleće. 

Foto: Starsportphoto

- Možemo da napredujemo u svakom segmentu. Imam grupu igrača u kojoj svi žele da rade i uče. Mnogo smo utakmica odigrali tokom jeseni, ponekad je i umor učinio svoje, kako mentalni, tako i fizički. Nekada nismo delovali brilijantno, ali se videla ideja, zahtev i to kako smo želeli da izgledamo. Insistiraćemo na brzoj tranziciji na proleće i na razbijanju defanzivnog bloka. Tako Crvena zvezda mora da razmišlja, a uverili smo se u to kako nas ekipe dočekuju. Nijedan protivnik na Marakani, pa ni u gostima, sem možda dve ekipe nije izašao napadački protiv nas - podvukao je Stanković i za kraj rekao da je gotovo tek "prvo poluvreme". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija