• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

17:31

BUM! Zvezda i Torino na korak od dogovora, ali NE oko Edere! Cena je između 2.500.000 i TRI miliona evra

Crvena zvezda

BUM! Zvezda i Torino na korak od dogovora, ali NE oko Edere! Cena je između 2.500.000 i TRI miliona evra

Podeli vest

Od početka zimskog prelaznog roka Crvena zvezda i Torino su bili u kontaktu oko eventualnog prelaska Simonea Edere na "Marakanu", a sada bi umesto toga jedan fudbaler crveno-belih mogao da krene put Italije

U pitanju je Njegoš Petrović!

Torino je pre nekoliko dana u Milan prodao vezistu Sualija Meitea i "bikovi" kao idealnu zamenu za njega vide Petrovića, prenosi "Mozzart sport".

Foto: Starsportphoto

Njegoš Petrović slavi gol protiv Genta

Navodno, pregovori dva kluba su već započeli, a trenutno je na snazi mimoilaženje od 500.000 evra.

Prema poslednjim informacijama, klubovi su se dogovorili oko procenata od sledeće prodaje talentovanog veziste, ali Crvena zvezda traži 3.000.000 evra, dok Torino nudi dva i po miliona.

Predstavnici oba kluba za sada ne žele da se pomere sa te tačke, ali kako se prelazni rok bude bližio kraju ostaje samo pitanje ko će prvi popustiti i po kojoj ceni će se Njegoš preseliti u Seriju A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija