• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

19:02

AUUU KAKVA VEST ZA DELIJE! IZ BUNDESLIGE NA MARAKANU?! Čudo se desilo!

Crvena zvezda

AUUU KAKVA VEST ZA DELIJE! IZ BUNDESLIGE NA MARAKANU?! Čudo se desilo!

Podeli vest

I dok su sve oči fudbalske javnosti u Srbiji uprte ka Italiji, jer se čeka finalizacija transfera veziste Lećea Filipa Falka u redove srpskog šampiona, na pomolu je verovatno još veća bomba! Iako su se mnogi pomirili sa činjenicom da je Aleksandar Dragović samo pusta želja, izgleda da je igrač Bajer Leverkuzena sve bliže Beogradu!

Srpski šampion je blizu konačnog dogovora sa bivšim reprezentativcem Austrije i defanzivcem Bajera iz Leverkuzena Aleksandrom Dragovićem, saznaje MOZZART Sport.

Na Marakani su ovo krili od očiju javnosti, ali su na dobrom putu da sve završe do kraja ove nedelje!

Dragović će vrlo verovatno potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, ali će u redove srpskog šampiona stići u junu kao slobodan igrač i biti ogromno pojačanje u najkritičnijem delu sezone, kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Foto: Tanjug/AP

Dragović je sve bliži Zvezdi...

Crvena zvezda nije odustala od Srbina iz Beča. U oktobru je bio postignut dogovor, ali baš u tom periodu Dragović je stekao status standardnog člana prve postave Farmaceuta! Trener Peter Boš, usled velikih kadrovskih problema, koristio ga je i kao desnog beka.

Dao je Dragović i neke važne golove u Bundesligi,i zaslužio da ugovor sa nemačkim klubom odradi do kraja! Takođe sjajni defanzivac je iskoristio pravo na pregovore sa drugim klubom, pošto ulazi u poslednjih šest meseci ugovora! 

I pored odličnih igara u poslednje vreme Leverkuzen nije ponudio nastavak saradnje Dragoviću. 

Takav rasplet bio je dovoljan Crvenoj zvezdi da krene u nove pregovore. Ovaj rasplet se mogao naslutiti posle reči Mitra Mrkele da srpski šampion neće dovoditi novog defanzivca bez obzira na eventualnu prodaju Degeneka. Očigledno je već tada Dragović počeo da se pakuje.

Dragović je u prvom razgovoru sa Zvezdom pristao da igra za blizu 500.000 evra. Bruto zarada u Leverkuzenu mu je iznosila nešto preko 2.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 3 godine

Dokle više bacanja para građana Srbije na Crvenu Zvezdu i Partizan . Pare se ne smeju više bacati na fudbalere i FK. klubove . DONESITE ZAKON O SPORTU I PRIVATIZUJTE SVE KLUBOVE SA TIM ĆE SE ODMA POVEĆATI BUÐŽET DRŽAVE .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija