• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

11:15

GROM IZ VEDRA NEBA! Igrao je za Dinamo, odjavio Hrvate, sad dolazi u Zvezdu!

Crvena zvezda

GROM IZ VEDRA NEBA! Igrao je za Dinamo, odjavio Hrvate, sad dolazi u Zvezdu!

Podeli vest

Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka dovela Filipa Falka, direktor Zvezdan Terzić pokušava da na Marakanu dovede i Aleksandra Dragovića, a crveno-beli bi uskoro trebalo da ozvaniče saradnju sa mladim bekom

U pitanju je Đuro Đulio Đekić, prenosi Mozzartsport, fudbaler koji je ponikao u Dinamu iz Zagreba, a koji je nedavno "odjavio" Hrvatsku i uzeo dres reprezentacije Srbije.

Reč je o kadetskom reprezentativcu Srbije, koji igra na poziciji desnog beka, široj javnosti poznatog od novembra prošle godine.Đuro Đekić je Srbin iz Hrvatske, koji se školovao u zagrebačkom Dinamu, a poslednjih godinu dana nosi dres Lokomotive. U novembru 2020. godine, uazvalio se Hrvatima na pozivu  i prihvati poziv selekcije Srbije. Selektor kadeta Mirko Bunjevčević ga je odmah uvrstio na spisak kandidata za nacionalni dres.

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić misli na budućnost Zvezde

- Bilo mi je sjajno u Dinamu. Prešao sam u Lokomotivu, a sad sam dobio poziv za kamp kadetske reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi - rekao je nedavno Đuro Đekić.

Talentovani fudbaler zapao je za oko srpskim skautima na turniru u Osijeku. Prvi kontakti napravljeni su u februaru prošle godine da bi u oktobru stigao poziv koji je Đekić prihvatio. U Staroj Pazovi proveo je četiri dana, odigrao dve utakmice i ostavio dobar utisak.

- Selektor Mirko Bunjevčević nazvao me i rekao da će ga i dalje pratiti. Iz HNS-a nam se niko nije javio - posvedočio je otac Goran Đekić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija